Alfdex är världsledande systemleverantör för lösningar till rening av dieselmotorer. Bland kunderna räknas kända namn som Volvo, Scania, Mercedes-Benz och John Deere. Alfdex har sitt huvudkontor och produktion i Landskrona, produktion i Shanghai/Kina samt utveckling i Tumba/Stockholm. Bolaget fortsätter expandera och har idag ca 200 anställda. Sedan juli 2017 har företaget flyttat in i nya lokaler i Landskrona. Från det att produktionen startade har Alfdex sålt fler än 4 miljoner separatorer. Läs gärna mer om företaget på www.alfdex.com

 

Alfdex står inför ett mycket spännande teknikskifte och behöver förstärka med en

 

Interim Project Manager med elektronikkunskap

 

Gillar du tunga fordon och motorer?

Har du kunskap inom elektronik? Du behöver inte ha erfarenhet som Project Manager, men du har arbetat i processtyrd industri. Då ska du se hit! Du erbjuds ett spännande arbete på ett mycket framgångsrikt internationellt Landskronaföretag som utvecklar tekniska lösningar i världsklass. 

 

 

Ansvarsområde

Tjänsten omfattar projektledning av utvecklingsprojekt inom företaget, där kundrelationer är en viktig komponent. Dessutom deltar du i kringfunktioner och tvärfunktionella grupper. Eftersom Alfdex har en platt och enkel organisation arbetar du i nära samverkan med företagsledningen och rapporterar direkt till ledningsgruppen.

 

Arbetet kännetecknas av:

  • Helhetstänkande: tekniskt, kommersiellt och industriellt perspektiv
  • Tvärfunktionalitet
  • Interaktion med externa parter såsom kunder, leverantörer och utvecklingspartners
  • Nära dialog och samverkan med företagsledningen genom projektstyrgrupp

 

Din profil

Du har en teknisk utbildning, god kunskap om elektronik och några års erfarenhet av att deltaga i eller leda projekt inom processtyrd industri. Har du erfarenhet av mekanik, (fordons)mjukvara samt fordonsindustri ses det som en stor fördel.

Det krävs goda kunskaper i engelska i både tal och skrift och god datorvana i MS Office, framför allt Excel.

Som person är du strukturerad och kan organisera och planera ditt arbete väl. Du är kreativ och trivs med att underhålla och skapa relationer och samarbeta med andra. Du är rak och tydlig i din kommunikation och har fokus på resultat.

 

Tjänsten är en projektanställning på heltid med start i december och minst fram till juli 2022, eventuellt längre. Placering på kontoret i Landskrona, distansarbete möjligt i viss utsträckning.

 

I denna rekrytering samarbetar Alfdex med Standby Workteam. Vi arbetar med löpande urval och du är välkommen med din ansökan snarast. För mer information om tjänsten kontakta gärna Kristian Berglund på 0709 605 372.

 

 

Välkommen med din ansökan!