AR Packaging Flexibles – En värld av briljanta förpackningar

AR Packaging är ett företag i tillväxt med stark framåtanda och korta beslutsvägar. Företaget levererar flexibla miljöanpassade material till bl.a. livsmedels- och hälsovårdsförpackningar. Förpackningar ska inte bara vara snygga, de ska även skydda produkten på bästa sätt. Helhetsbilden inom hållbarhet är viktigt för AR Packaging. Kompetens kombineras med nytänkande för att i samarbete med kunderna utveckla de bästa förpackningslösningarna. AR Packaging koncernen har 30 siter runt om i världen, omsätter med sina ca 5000 medarbetare ca 900 MEuro. Företagets Flexibles enheter i Sverige (Lund och Halmstad), omsätter med 270 anställda ca 95 MEuro. Läs mer på https://www.ar-packaging.com/sv-se/

 

 

Produktionschef till AR Packaging Halmstad AB

 

 

Vill du jobba på ett internationellt företag i tillväxt som ligger i framkant när det gäller flexibla, hållbara förpackningar? Vill du bli del av en organisation i ständig utveckling där du får stor frihet under tydligt ansvar? På AR Packaging har man högt i tak och nära till skratt. Öppenhet, trivsel och goda utvecklingsmöjligheter för medarbetarna är något som värderas högt. Blir detta din nästa utmaning?

 

Ansvarsområde

Som Produktionschef ansvarar du för en avdelning på ca. 35-40 anställda som jobbar med allt som är kopplat till produktion. Du rapporterar till företagets Site Manager.

 

Några av dina arbetsuppgifter

  • Ansvar för ledning, coachning, utveckling samt rekrytering av personalen. Leda och fördela resurser inom den befintliga organisationen.
  • Driva produktion och dess effektiviseringsprojekt / ständiga förbättringar
  • Budgetansvar inkl. löpande uppföljning
  • Hälsa och säkerhet, arbetsmiljöansvar
  • Samverka med fackliga parter (ex lönerörelse, MBL förhandlingar)
  • Målstyrning och nyckeltalsuppföljning

 

Din profil

Du har en teknisk utbildning och erfarenhet av liknande arbete eller snarlik produktionsroll inom tillverkande industri. Du har erfarenhet av att leda personal och projekt och är van att arbeta med produktionsdriven nyckeltalsuppföljning. Goda kunskaper i svenska och engelska och god datorvana i MS Office. God förståelse för ERP-system är meriterande.

Som person har du en positiv ”can do” – attityd och driver stabilt framåt. I din ledarroll är du trygg i ditt beslutstagande, en god kommunikatör med ett gott mått av humor. En stabil ledare som står stadigt när det blåser. Personalen i centrum är viktigt för dig och du arbetar dig strukturerat och ihärdigt framåt. Du trivs i miljöer där du har möjlighet att utvecklas samt att se andra utvecklas genom att vara delaktiga i förändring.

 

Om tjänsten

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Halmstad.

I denna rekrytering samarbetar AR Packaging Halmstad AB med Standby Workteam. Vi arbetar med löpande urval och du är välkommen med din ansökan snarast. För mer information om tjänsten kontakta gärna Kristian Berglund på 0709 605 372.

 

Välkommen med din ansökan!