STAPPERT är en av de största ledande europeiska lagerhållarna när det gäller rostfria långa produkter, rör och rördelar. Företaget har en mångfald av rostfria värme- och högkorrossiva stålsorter med över 20 000 lagerförda produkter i olika dimensioner och former. STAPPERT kan tillhandahålla 40 olika stålsorter och arbetar med att lösa kundernas individuella behov med stort fokus på unik service för varje kunds specifika önskemål. STAPPERT Sverige AB har ett 30-tal anställda och finns representerat på följande orter: huvudkontor, försäljning och lager i Älmhult samt försäljningskontor placerade i Malmö, Kungsbacka och Västerås. STAPPERT Sverige AB ingår i den franska koncernen Jacquet Metal Service-gruppen. Huvudkontoret för STAPPERT-gruppen är baserat i Düsseldorf i Tyskland Läs gärna mer på https://sverige.STAPPERT.biz 

 

Kvalitetsansvarig med IT-intresse till Älmhult

 

Till STAPPERT Sverige AB letar vi efter en ny kollega som ska axla ansvaret för företagets kvalitetsarbete. Har du några års erfarenhet av kvalitetsarbete och tycker det är spännande att jobba med produkter i rostfritt stål på ett internationellt företag? Då är detta kanske ditt nästa steg i karriären! Du erbjuds en omväxlande roll i ett växande företag.

 

I dina ansvarsområden ingår bland annat:

 

Kvalitet (ca 75% av tjänsten)

  • Ansvara och utveckla kvalitets- och miljösystem (ISO 9001/14001)
  • Leda arbetet för kvalitet och miljö
  • Leda STAPPERTs aktiviteter avseende förebyggande och korrigerande åtgärder
  • Vara drivande i utvecklingen av företagets processer
  • Hantera företagets reklamationsaktiviteter gentemot kunder och leverantörer
  • Regelbundet redovisa verksamhetens prestation, såsom kvalitetsbrister, kundreklamationer osv.

 

I tjänsten ingår också en supportroll inom IT (ca 25%) med bland annat följande ansvarsområden:

  • Användarstöd och spindeln i nätet för affärssystemet – supportfunktion ut mot verksamheten
  • Övriga IT relaterade frågor –fungera som kontaktperson för vår interna, internationella IT support

 

I din roll rapporterar du funktionellt till Ekonomichefen.  Formellt så ligger dock Kvalitetsansvarig under VDs ansvar. I din roll så kommer du att ha många kontaktytor inom företaget men också med kunder, tjänste- och materialleverantörer. Vi förväntar oss samarbete enligt företagets värderingar: Långsiktighet, Ansvarstagande, Öppenhet och Resultat.

 

Din profil

Du har minst gymnasieutbildning samt gärna någon påbyggnad och några års erfarenhet av kvalitetsarbete. Meriterande med erfarenhet inom stålbranschen. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Du har ett stort IT-intresse och goda färdigheter i MS Office samt gärna erfarenheter som t ex key-user i affärssystem (STAPPERT arbetar idag i affärssystemet Jeeves).

Du är strukturerad och noggrann med god kommunikationsförmåga och hög integritet. Du är analytisk och självgående och kan planera och organisera ditt arbete i god tid. Du är en drivande problemlösare med skinn på näsan som gillar att utveckla och förbättra. Du tycker om att jobba i team men trivs också med uppgifter att lösa på egen hand.

 

Tjänsten är en heltidsanställning med placering på kontoret i Älmhult.

 

I denna rekrytering samarbetar STAPPERT med Standby Workteam. Vi arbetar med löpande urval och du är välkommen att sända in din ansökan snarast via länken nedan. För mer information om tjänsten kontakta gärna Karin Dahlin, Standby Workteam, tel. 0733-763988.

 

 

Välkommen med din ansökan!