Med snart 30 år i branschen är vi en av Skånes mest erfarna aktörer inom rekrytering och uthyrning. Vi är en etablerad specialist med gedigen kunskap om regionens arbetsmarknad och näringsliv och vi utmanar de stora med vår erfarenhet och vårt engagemang. Vi arbetar med chefer och specialister på alla nivåer inom Teknik, Logistik, Sälj, Ekonomi och Office. Vi är verksamma i Skåne och Köpenhamnsområdet och har kontor på Gustav Adolfs torg i Malmö.

  

Till en av våra uppdragsgivare – en ledande aktör inom industriservice, mekaniskt underhåll och produktförsäljning letar vi nu efter en

 

Innesäljare till Malmö

 

Drivs du av att inspirera och hitta rätt lösningar till kunder? Trivs du i ett arbete med fokus på service och nöjda kunder? Som innesäljare bemöter du dagligen kunder för att erbjuda vägledning och bästa möjliga service utifrån deras behov.

 

Några av dina arbetsuppgifter

  • Jobba nära kontorets utesäljare och stötta dem i att finna de lösningar som bäst uppfyller kundens behov
  • Hantera kundärenden via telefon
  • Ta emot kunder direkt över disk
  • Produktförfrågningar
  • Ordermottagning och registrering
  • Leverantörskontakter kring lagerstatus och priser

 

Din profil

Vi söker dig med avslutad gymnasieexamen som har ett tekniskt intresse och brinner för service. Du har goda kunskaper i svenska och engelska såväl i tal som skrift. Förutom att du har ett brinnande intresse för problemlösning och försäljning ser vi att du är serviceinriktad och tycker om att arbeta med många kontakter. Du har ett professionellt och positivt bemötande och genom din lösningsorienterade förmåga får du kunden att känna sig högst prioriterad. Du jobbar strukturerat, har god samarbetsförmåga och gillar att jobba i högt tempo med varierande uppgifter.

 

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid med placering på kontoret i Malmö.

 

Vi arbetar med löpande urval och intervjuer och du är välkommen att skicka in din ansökan omgående. För mer information om tjänsten kontakta gärna Kristian Berglund, Standby Workteam, på 0709-605372.

 

Välkommen med din ansökan!