Med snart 30 år i branschen är vi en av Skånes mest erfarna aktörer inom rekrytering och uthyrning. Vi är en etablerad specialist med gedigen kunskap om regionens arbetsmarknad och näringsliv och vi utmanar de stora med vår erfarenhet och vårt engagemang. Vi arbetar med chefer och specialister på alla nivåer inom Teknik, Logistik, Sälj, Ekonomi och Office. Vi är verksamma i Skåne och Köpenhamnsområdet och har kontor på Gustav Adolfs torg i Malmö.

 

Till en av våra kunder – ett mycket intressant producerande företag söder om Kristianstad – letar vi nu efter en

 

Operativ ProduktionschefVår kund är en spännande koncern med produkter och produktion som ligger i tiden. Du får en bred och viktig roll i ett mycket uppskattat företag.
 

Dina främsta arbetsuppgifter består av att

  • Ansvara för att enheten är en välfungerande verksamhet
  • Ordna produktionen efter bästa förutsättningar utifrån effektivitet och förbättringar
  • Vara en närvarande ledare med fokus på värderingar och utveckling av verksamhet och medarbetare
  • Coachning och uppföljning

 

Dina kvalifikationer

Du har teknisk utbildning samt minst 6-10 års arbetslivserfarenhet inom tillverkande industri. Du har gedigen erfarenhet av ledarskap och tekniskt intresse och gillar att jobba efter processer.  Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

 

Vem är du?

Du är trygg i dig själv, ärlig och lojal och en god ledare och lagspelare som är lyhörd och kan få ihop teamet. Som person är du proaktiv och tycker om att arbeta med förbättringar. Du är strukturerad och noggrann med god kommunikationsförmåga och hög integritet. Du löser problem snabbt och kreativt med hög kvalitet och har lätt för att prioritera.  

 

Om tjänsten

Tjänsten är en fast tjänst på heltid. Tillträde så fort som möjligt.
Vi arbetar med löpande urval och du är välkommen med din ansökan omgående. För mer information om tjänsten kontakta gärna Karin Dahlin, Standby Workteam, tel. 0733 763 988.

 

Välkommen med din ansökan!