AWI Maskin AB verkar som representant i Norden för ett stort antal ledande företag inom Plast-, Gummi-, Förpacknings- och Järnvägsindustrin. Vi säljer enstaka maskiner och kringutrustning såväl som kompletta processlinjer och vi kan genom vårt breda sortiment erbjuda våra kunder lösningar för de flesta ändamål. Vårt kontor finns i Arlöv utanför Malmö. AWI Maskin AB är anslutna till kollektivavtal och arbetar efter de regler samt erbjuder de förmåner som gäller enligt avtal mellan Teknikföretagen och Unionen. Läs gärna mer på https://www.awi.se/hem

 

 

Vi söker en Teknisk Säljare till järnvägsindustrin!

 

Har du många talanger och skulle vilja bli del av ett litet, sammansvetsat gäng som jobbar från nya lokaler i Arlöv? Är du tekniskt kunnig och sugen på att kontinuerligt vidareutbildas hos AWI Maskins leverantörer i Europa? Är du redo för en spännande roll där du driver hela försäljningsprocessen från första kontakt med kunden till slutgiltigt avtal? Då är detta jobbet för dig!

Målet är att skapa en långsiktig relation med existerande kunder, men också med nya kunder som du själv söker upp och tar den första kontakten med. Ditt fokus kommer främst att ligga på maskinförsäljning till underhållsdepåer inom järnvägsindustrin.

För att lyckas i arbetet bör du kunna göra tekniska analyser tillsammans med kunden och på ett effektivt sätt driva diskussionerna vidare till affär. Du ska inte heller vara främmande för att hitta och kontakta nya kunder. I din roll kommer du att arbeta fritt under ansvar.

 

Några av dina arbetsuppgifter:

  • Bearbeta befintliga samt nya kunder via telefon och besök.
  • Frekvent besöka befintliga och potentiella kunder. Tjänsten innebär resor och kundbesök inom Norden. Även besök hos utländska leverantörer förekommer.
  • Sammanställa offerter och säljkalkyler.
  • Genomföra förhandling för att slutföra order.
  • Lämna anbud i offentliga upphandlingar
  • Driva merförsäljning till befintliga kunder.
  • Medverka på mässor i och utanför Sverige.
  • Budgetera och marknadsplanera för dina produkter.

 

Din profil

Vi söker dig som har några års erfarenhet inom teknisk försäljning, teknisk maskinförsäljning inom spårbunden trafik är meriterande. Du är driven, tekniskt kunnig och har ett stort försäljningsintresse. Du talar och skriver engelska och svenska flytande och har B-körkort.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Arlöv och tillsättning så fort som möjligt.

 

Kontakt och ansökan

I denna rekrytering samarbetar AWI Maskin med Standby Workteam. Vi tillämpar löpande urval och du är välkommen att skicka in din ansökan så fort som möjligt. För mer information om tjänsten kontakta gärna Kristian Berglund på 0709-605 372 eller kristian.berglund@standbyworkteam.se

 

Varmt välkommen med din ansökan!