Sedan starten 2007 erbjuder Eloped elfordon som är designade för att passa svenska förhållanden, bestå av högkvalitativa komponenter och ge en fulländad användarupplevelse. Företagets produktområden är El-bilar, El mopeder och promenadscooters. Våra elfordon produceras i några av världens största fordonsfabriker. Läs gärna mer på hemsidan www.eloped.eu

 

Vi expanderar och letar nu efter en

 

Ordermottagare / inköpare

 

 

Gillar du ett omväxlande arbete med full fart – att vara spindeln i nätet, då är detta ditt nästa steg i karriären!

 

Dina ansvarsområden:

  • Prognos, kostnadsuppföljning och inköp
  • Kontakt med leverantörer i Kina och Europa
  • Marknadsföring i Sociala Media
  • Löpande kundkontakt
  • Ordermottagning
  • Allmänna kontorsgöromål

 

Din bakgrund

Du har gymnasieexamen eller motsvarande samt några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Goda färdigheter i ERP-system och MS Office och van vid arbete i olika Sociala Media kanaler. Du uttrycker dig lätt i svenska och engelska i både tal och skrift.

Du är strukturerad och noggrann med driv och god kommunikationsförmåga. Du sköter dina arbetsuppgifter självständigt men gillar också att samarbeta.

 

Om tjänsten

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Malmö. Omgående tillträde.

I denna rekrytering samarbetar Eloped med Standby Workteam. Vi tillämpar löpande urval och intervjuer och ber dig därför att skicka in din ansökan snarast via länken nedan. För mer information om tjänsten kontakta gärna Karin Dahlin på 0733 763 988.

 

 

Välkommen med din ansökan!