AB Rörläggaren är ett välkänt rörföretag med 160 anställda, varav 30 på huvudkontoret i Malmö, Fosie. Företaget som bildades 1943 omsatte ca 260 MSEK 2020 och förväntas visa en rejäl ökning för 2021. Det är ett resursstarkt företag med 130 montörer, 12 projektledare, 7 projektingenjörer samt supportfunktioner och vi är dessutom unika med en egen konstruktionsavdelning, injusteringspersonal och en prefabverkstad. AB Rörläggaren är värderingsstyrt företag med entreprenörsanda, driv och engagemang samt en familjär och jordnära företagskultur. Läs mer om oss på https://rorlaggaren.se/  Sedan 2014 ingående i Instalco.

 

Det går bra för företaget som har en stark lokal förankring och är marknadsledande.  Uppdrag är redan inbokade fram till 2024 –

och därför letar vi efter:

 

Ledande VVS-Montör till Malmö

 

 

Är du en ledande montör som vill jobba med riktigt intressanta projekt inom industri, skolor, fastigheter och sjukhus (såsom ESS, Kronprinsen, Malmös nya sjukhus eller Turning Torso för att nämna några)? Vill du göra detta på ett utvecklande, framåt och familjärt företag med trevliga kollegor med hög kompetens? Då är det dig vi letar efter!

 

På Rörläggaren får du vidareutveckling och utbildning. Som ledande montör har du en samordnande funktion där du skapar goda relationer såväl internt som externt. Du leder montörer, lärlingar och praktikanter i deras dagliga arbete och rapporterar till projektansvarig.

 

Din bakgrund och erfarenhet

Vi söker dig som har gymnasie-/yrkesutbildning och certifikat inom VVS samt några års erfarenhet som ledande montör. Förutom kompetens inom VVS/AMA har du även grundläggande kompetens inom relevant entreprenadsjuridik. Du behärskar och arbetar aktivt med resursplanering i ditt projekt.

 

Vem är du?

Vi ser gärna att du har ett drivande engagemang och viljan att hitta de enkla lösningarna. Du är en aktiv teambyggare som motiverar till utveckling och samarbete. Du är en naturlig ledare som kommunicerar aktivt på ett positivt och öppet sätt. Du har förmåga att se projektprocessens gång och viljan att ta ansvar för egen och andras utveckling i teamet. De som jobbar på Rörläggaren trivs och stannar i många år och vi hoppas att du kommer att göra det med.

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Malmö.

 

I denna rekrytering samarbetar AB Rörläggaren med Standby Workteam. Vi arbetar med löpande urval och du är välkommen att sända in din ansökan snarast via länken nedan. För mer information om tjänsten kontakta gärna Lars Olsson på tel. 0721-651809.

 

Varmt välkommen med din ansökan!