Brafab är en av Nordens största distributörer av trädgårdsmöbler och har ett utbud för alla utemiljöer, smaker och trender. Vi strävar efter att ligga längst fram inom produktutveckling, kvalité och design för utemöbler och företagskulturen är präglad av en kreativ entreprenörsanda som inser värdet i att kunna massproducera, importera och växa. Brafab ligger i Hishult på gränsen mellan Skåne och Halland och omsätter närmre 600 MSEK. För mer information gå gärna in på www.brafab.se


Kvalitetschef till trendiga Brafab i Hishult

 

Brinner du för kvalitet, produktion och har intresse för färg och form? Vill du axla ansvaret som Kvalitetschef för Brafabs sortiment av högkvalitativa trädgårdsmöbler? Vill du jobba i ett framgångsrikt bolag, med stor vi-känsla och entreprenörsanda, där du kan påverka och bidraga till företagets framgång? Då är detta ditt nästa steg i karriären! Vår nuvarande Kvalitetschef går efter lång och trogen tjänst i pension och vi söker nu en ersättare.

 

I dina ansvarsområden ingår bl.a.:

  • Kvalitetskontroll – processer internt samt hos tillverkare (inkl. ankommande gods)
  • Produkttester och riskbedömning av nya material
  • Processer runt reservdelar
  • Leda och göra uppföljning, rapportering och eventuella åtgärder runt reklamationer
  • Leda processer och kontroller i fabriker och vara ett stöd till anställda i Asien
  • Support till kundtjänst och sälj när det gäller kvalitet och konstruktioner samt bistå med lösningar
  • Support till sälj vid offentliga upphandlingar
  • Utbildningar – interna och externa inom underhåll av produkter, FSC, fördelar av olika material etc.
  • Leda tredjepartsföretag i insamlande av information runt internationella regler för förbjudna ämnen

 

Din bakgrund

Relevant utbildning samt gedigen erfarenhet av kvalitetsarbete med personalansvar. Du kan konstruktion med god teknisk förståelse och förstår produktion och dess flöden. Tjänsten ingår i utvecklingsgruppen, så är du möbel- och designintresserad med erfarenhet från möbelbranschen eller industri där man jobbar med design/konstruktion är det en fördel. Du har god förståelse för lagar och regler runt konsumentprodukt (t ex klämrisker). Du är van vid att presentera, både i form av tal och Powerpoint, har goda datorkunskaper och mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

 

Din personlighet

Du är välstrukturerad och har sinne för detaljer. Du är en logiskt tänkande problemlösare med entreprenörsanda. Du är kommunikativ och gillar att jobba i team men trivs också med uppgifter att lösa på egen hand. Du tänker gärna utanför boxen och har en hög servicekänsla. Du är prestigelös och tycker att målet och laget går före individen. Du trivs i en föränderlig växande organisation.

 

Om tjänsten

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde efter överenskommelse och placering i Hishult. Ca 30 dagars resande i Asien samt 5 – 10 dagar i Europa.

 

Kontakt och ansökan

I denna rekrytering samarbetar Brafab med Standby Workteam. Vi tillämpar löpande urval och du är välkommen med din ansökan snarast via länken. För mer information om tjänsten kontakta gärna Karin Dahlin på 0733 763 988.

 

 

 

Välkommen med din ansökan!