Med snart 30 år i branschen är vi en av Skånes mest erfarna aktörer inom rekrytering och uthyrning. Vi är en etablerad specialist med gedigen kunskap om regionens arbetsmarknad och näringsliv och vi utmanar de stora med vår erfarenhet och vårt engagemang. Vi arbetar med chefer och specialister på alla nivåer inom Teknik, Logistik, Sälj, Ekonomi och Office. Vi är verksamma i Skåne och Köpenhamnsområdet och har kontor på Gustav Adolfs torg i Malmö.

 

 

 

Till vår kund – ett växande bolag med bra marknadsposition och gott rykte – letar vi efter en

INTERIM Ekonomiansvarig till Skånes Fagerhult

 

Möjlighet till fastanställning och distansarbete

 

 

Har du tidigare erfarenhet av att arbeta i en roll där du själv drivit alla förekommande arbetsuppgifter på ekonomiavdelningen? Är du en fena på siffor, analytisk och brinner lite extra för att ge god service? Då har vi tjänsten för dig!

 

Dina arbetsuppgifter och ansvarsområden

I rollen som Ekonomiansvarig har du ett övergripande ansvar för ekonomiavdelningen. Du rapporterar kontinuerligt siffror och ger lägesrapporter. Du ingår i ledningsgruppen och rapporterar till ägaren.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Löpande redovisning och månadsbokslut
  • Fakturahantering, kundreskontra
  • Betalningspåminnelser till kunder
  • Likviditetsplanering, budgetering och finansieringslösningar

 

Dina kvalifikationer

Du har erfarenhet från liknande befattning alternativt en gedigen erfarenhet från revisionsbranschen. Du har högskoleexamen, gärna inom ekonomi. Svenska och engelska kan du flytande och du är van vid att arbeta med Office-paketet samt någon form av affärsprogram (gärna Pyramid).

 

Vem är du?

Som person värdesätter vi att du är noggrann, tydlig och trygg i rollen. På företaget värderas sunt förnuft och lojalitet högt. För rätt person erbjuds möjlighet att utvecklas professionellt.

 

Om tjänsten

Detta är ett Interimsuppdrag på heltid med möjlighet till fastanställning och tillträde snarast. Du utgår från kontoret i Skånes-Fagerhult, med möjlighet att arbeta hemifrån vid speciella tillfällen.

 

Vi arbetar med löpande urval och intervjuer och vi ber dig därför att skicka in din ansökan omgående. För mer information om tjänsten kontakta gärna Karin Dahlin, Standby Workteam, tel. 0733-763988.

 

 

 

Välkommen med din ansökan!