Sverull ElektroDynamo är en ledande aktör inom industriservice och produktförsäljning med spetskompetens inom elektromekanik, lager, transmissioner, tätningar, automation och pneumatik. Företaget erbjuder hela kedjan från analys, projektering och produktleverans till montage, underhåll och reparationer. För att kunna erbjuda snabb och professionell support är företaget verksamt på ett flertal orter i Sverige med lokala serviceverkstäder och lokal lagerhållning. Sverull är en del av Axel Johnson International, en global industrigrupp som består av mer än 150 bolag i 30 länder. Läs gärna mer på www.sverull.se

 

 

Då en av våra medarbetare har gått vidare i sin karriär letar vi nu omgående efter en

 

Teknisk Säljare till Sverull ElektroDynamo i Malmö

 

 

 

Gillar du utmaningar? Har du en stor passion för säljyrket och några års erfarenhet av självständigt uppsökande säljarbete inom något teknikområde, då är det kanske dig vi letar efter!

Du som uppskattar ett resultatbaserat ledarskap där vägen framåt är upp till dig själv, kommer att trivas på Sverull. Du skapar förutsättningar för att lyckas själv! Vill du påverka utvecklingen i ditt närområde men även företaget i stort samt har en ambition att bygga något för framtiden, så har du kommit rätt.

Som Säljare på Sverull ute på fältet har du som mål att utöka kundbasen, öka omsättningen och lönsamheten, stärka varumärket i regionen och bygga och utveckla filialen Malmö.

 

 

Din profil

Vi söker dig med minst avslutad gymnasieexamen (gärna med teknisk inriktning alt. tekniskt intresse) och några års erfarenhet av uppsökande sälj (med fördel från industrin). Har du jobbat med telefonförsäljning är även det meriterande. Du har goda kunskaper i svenska och engelska såväl i tal som skrift samt B-körkort.

Du är en person med mycket eget driv och affärssinne. En entreprenöriell lagspelare med god moral som inte är rädd för att gå motströms när majoriteten går medströms. Den som lever under mottot ”skjut inte upp till morgondagen vad du kan göra idag”. Den som hellre utforskar otrampad mark än att stå kvar i det kända. Den som hellre möter människor på plats hos kund än att sitta framför datorn på kontoret. Känner du igen dig? Då ska du söka!

 

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid med placering på kontoret i Malmö.

 

Vi arbetar med löpande urval och intervjuer och du är välkommen att skicka in din ansökan omgående. För mer information om tjänsten kontakta gärna Kristian Berglund, Standby Workteam, på 0709-605372.

 

 

Välkommen med din ansökan!