Kiviks Musteri är ett svenskt familjeföretag i fjärde generationen som utvecklar, producerar och säljer produkter baserade på frukt, bär och grönsaker. De har funnits på Österlen sedan 1888 och är idag ett modernt livsmedelsföretag med en familjär företagskultur och stort engagemang för bygden. Hållbarhet och ansvar kommer naturligt för Kiviks Musteri som företag i en naturnära miljö. Idag har Kiviks Musteri 180 engagerade medarbetare och omsätter ca 700 msk. Varje år kommer dessutom 200.000 personer till deras besöksmål i Kivik och på Solnäs Gård för att uppleva företaget på plats. Läs mer på: www.kiviksmusteri.se

 

Vill du vara med och bygga för framtiden, på Sveriges vackraste arbetsplats som växer och tillverkar produkter baserade på frukt, grönt och bär? Då kan detta bli ditt nästa steg i karriären! Just nu letar vi efter en

 

Redovisningsekonom till Kiviks Musteri

 

 

Som Redovisningsekonom sköter du löpande förvaltning, hantering och effektivisering av sedvanliga ekonomiuppgifter.

 

Dina arbetsuppgifter:

  • Diverse “körningar” i M3 (uppdateringar av huvudbok som sker dag-, vecko- och månadsvis)
  • Hålla anläggningsregister uppdaterat, öppna och stänga investeringsprojekt
  • Ansvara för delposter i månadsbokslut (t ex avskrivningar, uppdatering lager PC-kassa, interna dryckesleveranser, lån och räntor, avstämningar reskontror, periodiseringar, energiskatt)
  • Ansvara för hantering av företagskort/kreditkort och rutiner kring dessa
  • Ansvara för leasingbilar och tankkort
  • Vara behjälplig i annan rapportering till SCB och Skatteverket (moms, alkoholskatt, energiskatt)
  • Komma med förslag på förbättringar och implementeringar i vårt dagliga redovisningsarbete

 

Dina kvalifikationer

Du har högskola/universitetsutbildning eller motsvarande yrkesutbildning med några års arbetslivserfarenhet, gärna från redovisningsbyrå där du arbetat mot många olika kunder och därmed har en bred erfarenhet/förståelse för redovisning.  Mycket goda kunskaper i Excel och gärna erfarenhet av affärssystemet M3. Om du även har jobbat med Visma, Opto och PC-kassa ses det som meriterande. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

 

Vem är du?

För att lyckas i jobbet tror vi att du har öga för detaljer samt är lösningsorienterad med ett glatt sinne, hög arbetsmoral och bred social kompetens.

Som person är du självgående, strukturerad och flexibel. Du är trygg i dig själv och behåller lugnet i ett stundtals högt arbetstempo. Tjänsten har en stor bredd, högt som lågt, vilket kräver att du är prestigelös och hugger i där det behövs.

På Kiviks Musteri tror man på att tillsammans hjälpas åt, visa mod och ta ansvar samt att vara goda förebilder för varandra och sina kunder. Det är viktigt för företaget att du delar dessa värderingar för att lyckas i din nya roll.

 

Om tjänsten

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Kivik. Tillträde snarast möjligt!

 

Kontakt och ansökan

I denna rekrytering samarbetar Kiviks Musteri med Standby Workteam. Vi arbetar med löpande urval och du är välkommen med din ansökan snarast. För mer information om tjänsten kontakta gärna Karin Dahlin, tel 0733 763 988.

 

 

Välkommen med din ansökan!