Vem har inte drömt om att få känna doften av nyrostade kakaobönor och provsmaka helt nystöpt choklad. På Malmö Chokladfabrik lever vi drömmen. Vi är ödmjuka entusiaster som brinner för att skapa världens bästa choklad. Vi har tilldelats mer än 30 internationella utmärkelser för vår choklad. Malmö Chokladfabrik satsar på ekologiskt odlade kakaobönor och använder råvaror helt befriade från nötter, soja och gluten. En choklad för alla som inte bara delar vår passion för kvalitet, utan även vår strävan mot en värld som är mer genuin och hållbar, modig och innovativ. Ambitionen är att vara Sveriges mest sålda premiumchoklad om 10 år. Läs gärna mer på https://www.malmochokladfabrik.se/

 
 
Är du en duktig relationsskapare som älskar choklad? Just nu letar vi efter en hungrig

Säljare till Malmö Chokladfabrik

 

 

Om tjänsten

Som säljare för Malmö Chokladfabrik ansvarar du för att utveckla försäljningen av våra produkter, främst med fokus på Skåne, Stockholm och Göteborg. Du hittar och besöker nya potentiella kunder för att informera och sälja in våra produkter. Du träffar även befintliga kunder för att sälja in nylanseringar och vårda relationen.

Tjänsten innebär troligtvis att en normal vecka består av 3 dagar med kundbesök och 2 dagar på kontoret i chokladfabriken. Chokladen säljs framför allt i specialhandeln (chokladspecialister, saluhallar, ost-, kaffe- & tebutiker, inredningsaffärer) och i mindre utsträckning i dagligvaruhandeln. Dessutom säljer vi couvertyr (produktionschoklad) för medvetna proffs inom bageri, café & restaurang.  Vi erbjuder marknadsmässig lön, tjänstebil och friskvårdsbidrag. Tjänsten avser heltid med tillträde så snart som möjligt.

 

Om dig

Vi ser gärna att du har samma passion för ekologisk premiumchoklad och bryr dig om vår omvärld på samma sätt som vi gör. Du har erfarenhet av att driva försäljning och är duktig på att planera din arbetstid och trivs med att arbeta självständigt. Vi ser även att du är välorganiserad, strukturerad med hög arbetsmoral. Kanske har du erfarenhet av att arbeta med liknande produkter från konditori, café, restaurangkök eller butik.

Du ser till våra kunders bästa och tar ansvar för att våra produkter säljer på bästa vis. Du bör ha god förmåga att ta kontakt och bygga relationer med människor. En positiv inställning och rätt attityd är viktigt för oss. Du bor i Malmöregionen och har körkort. Du är flytande i svenska i både tal och skrift, har god it-vana och behärskar Officepaketet.

 

I denna rekrytering samarbetar Malmö Chokladfabrik med Standby Workteam. Vi arbetar med löpande urval och du är välkommen med din ansökan snarast möjligt. För mer information om tjänsten kontakta gärna Kristian Berglund på 0709 605 372.

 

 

Varmt välkommen med din ansökan!