Rockwell Automation, Inc., är en världsledande leverantör av industriell automation och informationsteknik. Varumärken inkluderar programvaran Allen-Bradley och FactoryTalk. Rockwell Automation har sitt huvudkontor i Wisconsin och har över 23 000 anställda och kunder i mer än 100 länder världen över. Läs gärna mer på https://www.rockwellautomation.com/sv-se.html                

 

 

Sommarjobbare (deltid) inom lager – placering McNeil Helsingborg

 

Till en tillverkande industri i Helsingborg söker vi någon som vill ta ett sommarvikariat på 50%, veckorna 26-32.  Du erbjuds en bred och omväxlande roll på en spännande internationell arbetsplats!

 

I dina arbetsuppgifter ingår:

  • Ta emot gods fysiskt (öppna lådor och stämma av mot följesedlar)
  • Ta emot godset i systemet
  • Lägga ut reservdelar i företagets olika förråd
  • Diverse andra förekommande uppgifter

 

Din profil
Vi ser gärna att du har någon erfarenhet av lagerhantering, dokumentation samt lite tekniskt intresse. Goda kunskaper i engelska och svenska är ett krav.

Tjänsten är ett sommarvik på 7 veckor med flexibel arbetstid 20 timmar i veckan. Du jobbar antingen 4 timmar om dagen eller 3 dagar i veckan. Start vecka 26 (27/6) till och med vecka 32 (12/8).

 

I detta uppdrag jobbar Rockwell Automation med Standby Workteam. Vi jobbar med löpande urval och du är välkommen att sända in din ansökan snarast via länken. För mer information om tjänsten kontakta gärna Karin Dahlin, Standby Workteam, tel. 0733-763988.

 

Välkommen med din ansökan!