SenseNode erbjuder ett ledande Energy Analytics-verktyg för tillverkningsindustrin. Genom moderna IoT-sensorer samlas data in kostnadseffektivt som sedan presenteras och analyseras i det molnbaserade Energy Analytics. Resultatet blir ofta energibesparingar på 10-25%. Kunderna finns över hela Sverige, men även i Danmark, Tyskland och Polen. SenseNode är ett tillväxtbolag med stor potential med mycket namnkunniga kunder och starka ägare. Var med på den roliga resan att bygga ett tillväxtbolag! Huvudkontor finns på Ideon i Lund. För mer information, besök gärna  www.sensenode.com 

 

 

 

Energiexpert till framgångsrika SenseNode 

 

 

 

Är du specialist på energiområdet och vill lämna ett positivt miljöspår efter dig? Gillar du att hjälpa kunder lyckas med sina energieffektiviseringar? Tycker du att det är spännande att jobba i en startup med stora möjligheter att utveckla och utvecklas? Då kan detta bli din nästa utmaning! 

 

 

Några av dina arbetsuppgifter 

  • Customer Success – hjälpa våra kunder att lyckas med sina energieffektiviseringsprojekt genom att utbilda, arrangera workshops, hålla presentationer m.m.
  • Analysera energidata med verktyget Energy Analytics
  • Utbilda kunderna i användandet av våra produkter
  • Kontakta användare via telefon, webmöten och besök (vid behov) för att uppmuntra användande och komma med tips och råd
  • Medverka vid energikartläggningar
  • Medverka vid förstudier
  • Ha ”örat mot rälsen” när det gäller önskemål, förbättringar och utveckling av funktioner som kunderna önskar
  • Vara en av länkarna mellan kundernas behov och det interna utvecklingsarbetet
  • Vara en ambassadör för SenseNodes tjänster och produkter

 

Din bakgrund 

Du är en person som kan energi, gärna med industrierfarenhet, som kan se till att kunderna lyckas med sina besparingar. Du ger tips och förslag till att hitta förbättringar. Du är troligen energiingenjör eller har jobbat med energi/energieffektivisering i industrin. Vi ser gärna en person som kan uppmuntra kunderna till att utöka systemen på ett trovärdigt vis. Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift ses som en självklarhet. Då jobbet innebär en del resor, är körkort ett krav. 

 

Din personlighet 

Att jobba i en startup kräver något speciellt! Du är nyfiken och orädd och det är viktigt att du är prestigelös då alla hjälper till med allt. Du har mycket energi och med din utmärkta sociala kompetens skapar du förtroende hos våra kunder.  

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Lund och med viss möjlighet till hemarbete. Viss flexibilitet gällande arbetstider kan vara en fördel. 

 

I denna rekrytering samarbetar SenseNode med Standby Workteam. Vi arbetar med löpande urval och du är välkommen att söka tjänsten snarast via länken. För mer information kontakta gärna Kristian Berglund, tel 0709-605372.   

 

 

Varmt välkommen med din ansökan!