Beulco Armatur AB erbjuder VVS-marknaden i Sverige ett brett program av produkter och innovativa systemlösningar av hög kvalitet. Detta möjliggörs av vår tekniska kompetens och långa erfarenhet. Vårt huvudkontor och lager finns i Helsingborg. Vi omsätter ca 150 miljoner och är 35 anställda. Beulco Armatur ingår i gruppen Beulco Holding som totalt omsätter 250 miljoner. För mer information om oss, besök vår hemsida: https://www.beulcoarmatur.se/

 

 

Teknisk Support

till Beulcos växande affärsområde Prefab

 

 

Har du jobbat med kundsupport och erfarenhet av industri eller byggbranschen? Vill du jobba i ett härligt kompetent gäng som vill utvecklas, samarbeta och ha kul på jobbet? Då kan detta vara något för dig!

 

 

Ansvarsområde

Som Teknisk Support på Beulco Armatur är du en viktig medarbetare i Beulcos Prefab team. Företaget arbetar i ett mycket starkt växande affärsområde som definieras Prefab. Det är framför allt prefabricerade kassetter och fördelarskåp till VVS marknaden. Produkterna är under ständig utveckling för att möta marknadens behov, regler och krav. Med erfarenhet inom bygg eller industri tror vi att du kan bidra med din kunskap, nya idéer och lösningar som stärker Beulcos konkurrenskraft på marknaden.

 

Arbetsuppgifter

  • Ta emot kunders förfrågningar och beställningar
  • Ta fram kalkyler och offert på Prefab produkter samt TAV (Takavvattning)
  • Projektering TAV
  • Ansvar för att kunderna får svar på sina tekniska och kommersiella frågor samt registrera kundorder
  • Tillsammans med teamet lösa frågor som dyker upp vid kontakten med kunden
  • Hantera reklamationsärenden tillsammans med utesäljare
  • Ta fram erforderliga montageunderlag och monteringsanvisningar
  • Hantera kundunika projekt på egen hand eller inom Prefabgruppen

 

Din profil

Som person är du ambitiös, resultatinriktad, strukturerad och kan arbeta både självständigt och i ett försäljningsteam. Du har en praktisk ådra och brinner för ditt arbete och delar företagets gemensamma värderingar – Kompetens – Utveckling – Samarbete – Arbetsglädje. Din bakgrund är gärna inom bygg och VVS så du har lätt för att följa arbetsflödet på arbetsplatsen. God datorvana inom Office 365 är ett grundkrav samt mycket goda kunskaper i svenska och engelska.

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Helsingborg.

 

I denna rekrytering samarbetar Beulco Armatur med Standby Workteam. Vi arbetar med löpande urval och du är välkommen med din ansökan snarast. För mer information om tjänsten kontakta gärna Kristian Berglund på 0709 605 372.

 

 

 

Välkommen med din ansökan!