Compleo CS Nordic AB är ett hållbarhetsbolag och ett av dem ledande företagen inom eMobilitet i Europa, med sin grund i Tyskland. Företaget erbjuder både hårdvara samt mjukvara och alla produkter är egenutvecklade. År 2020 blev Compleo noterat på Frankfurtbörsen, omsättning 2020 500mkr. Företaget växer hela tiden och finns nu i flera europeiska länder med cirka 650 anställda. Under 2021 stärkte Compleo sin position genom förvärvet av Wallbe och Innogy. Det har gett företaget en större kunskapsbank och erfarenheter som kommer göra oss till ett starkt team som är redo för framtiden. I Sverige har företaget kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.compleocs.se

 

 

Ekonomiansvarig till Compleo i Malmö

 

 

Vill du jobba på ett ungt, spännande företag som erbjuder god arbetsmiljö i Malmö? Är du en ekonomiklippa som ser möjligheter och kommer med förslag? Är du energisk och drivande och vill växa med företaget? Då kan detta bli din nästa utmaning!

 

I rollen som ekonomiansvarig jobbar du med hela ekonomiflödet och traditionella uppgifter som bl.a.

  • Leverantörs- och kundreskontra
  • In- och utbetalningar
  • Bokföring
  • Löner
  • Budget
  • Rapportering till controllers gällande ekonomisiffror

 

Du ingår i ekonomiavdelningen som drivs från Tyskland och ansvarar även för rapportering och avstämning mot tyska moderbolaget.

 

 

Dina kvalifikationer

Vi söker dig med någon form av utbildning inom ekonomi/redovisning och minst några års arbetslivserfarenhet inom yrket. Du gillar en roll med bredd och omväxling. Du behärskar svenska i tal och skrift och har även goda kunskaper i engelska.

 

Vem är du?

Som person är du strukturerad och noggrann med god kommunikationsförmåga. Du är självgående men gillar även att jobba i team. Du är analytisk och kan planera och organisera ditt arbete i god tid. Du är prestigelös och tycker att målet och laget går före individen. Du trivs i en föränderlig växande organisation.

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på deltid/heltid med tillträde snarast möjligt.

 

 

Kontakt och ansökan

I denna rekrytering samarbetar Compleo med Standby Workteam. Vi tillämpar löpande urval och du är välkommen med din ansökan snarast via länken nedan. För mer information om tjänsten kontakta gärna rekryteringskonsult Kristian Berglund på 0709-605372.

 

 

Välkommen med din ansökan!