Med snart 30 år i branschen är vi en av Skånes mest erfarna aktörer inom rekrytering och uthyrning. Vi är en etablerad specialist med gedigen kunskap om regionens arbetsmarknad och näringsliv och vi utmanar de stora med vår erfarenhet och vårt engagemang. Vi arbetar med chefer och specialister på alla nivåer inom Teknik, Logistik, Sälj, Ekonomi och Office. Vi är verksamma i Skåne och Köpenhamnsområdet och har kontor på Gustav Adolfs torg i Malmö.

 

 

Till en uppdragsgivare i Sjöbo söker vi nu en

Redovisningsekonom för OMGÅENDE tillträde

 

 

Vill du ha en viktig och omväxlande roll på ekonomiavdelningen hos ett företag i stark tillväxt? Vi erbjuder en roll med stor frihet under ansvar och med många stimulerande utmaningar!

Du kommer att ha övergripande ansvar för företagets bokföring. Tillsammans med en ekonomiassistent kommer du att jobba med bl a. avstämningar av resultat och balansräkning, upprättande av månadsbokslut, resultatrapportering, statistik, löner, reseräkningar och leverantörsreskontra.

 

Din bakgrund

Treårigt gymnasium med inriktning på ekonomi, gärna också ytterligare utbildning med ekonomiinriktning. Kunskaper och vana att arbeta i Business Central/tidigare Navision. Vi ser gärna att du har minst 2 års erfarenhet av liknande arbete och ansvar.

 

Om dig

Du är professionell, tydlig i din kommunikation och har fokus på att ge bästa service. För att trivas på företaget behöver du vara prestigelös, nyfiken och tillräckligt självgående för att ta ansvar för dina resultat och utveckling framåt. Samtidigt är du en teamplayer, som gör en extra insats för att bidra till teamets gemensamma målsättningar.

 

Tjänsten är en heltidsinhyrning på ca. 4 månader med omgående tillträde och goda möjligheter till förlängning alt. fastanställning. Vi arbetar med löpande urval och du är välkommen med din ansökan omgående via länken. För mer information ring gärna till Karin Dahlin, rekryteringskonsult, på 0733 763 988.

 

Välkommen med din ansökan!