Solbo Invest är en Malmöbaserad familjekoncern bestående av 35 bolag inom skilda verksamheter, bl.a. Bertlands Fastigheter, Grenja Fastigheter, Holmgrens & Co, Kabbarps Trädgård, Classicum Växthus och Leklust i Helsingborg. För alla bolagen sammanlagt ligger omsättningen på ca 150 MKR. Företaget har 65 anställda och kontoret finns på Erikslust i Malmö.

 

 

Driven Ekonom till Solbo Invest – Malmö

 

Allt från kryddor och leksaker till växthus och fastigheter – vill du sköta ekonomin för en spännande mindre Malmökoncern där du kommer i kontakt med många olika intressanta verksamheter? Är du en erfaren ekonom som ser möjligheter och kommer med förslag? Är du energisk och drivande och vill växa med företaget? Då kan det här vara rollen för dig!

Som Ekonom på Solbo Invest jobbar du bland annat med följande:

  • Löpande bokföring
  • Diverse projekt i dotterbolag
  • Moms, arbetsgivare, preliminär skatt, månadsdeklarationer
  • Upprättande av bokslut och årsredovisningar
  • Lönehantering till 65 personer (önskvärt)

  

Dina kvalifikationer

Vi söker dig med högskoleutbildning inom ekonomi/redovisning och minst några års arbetslivserfarenhet inom yrket. Har du jobbat med controlling är det en fördel. Du gillar en roll med bredd och omväxling. Du behärskar svenska i tal och skrift och har även goda kunskaper i engelska. Du är van att jobba i Fortnox.

Vem är du?

Du är trygg i dig själv, prestigelös och har hög ansvarskänsla. Du har förmågan att skapa en god struktur och planera ditt arbete självständigt. För oss är det viktigt att du interagerar med verksamheten genom att vara kommunikativ och bygga relationer. Du trivs i en föränderlig växande organisation.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde efter överenskommelse.

 

Kontakt och ansökan

I denna rekrytering samarbetar Solbo Invest med Standby Workteam. Vi tillämpar löpande urval och du är välkommen med din ansökan snarast via länken nedan. För mer information om tjänsten kontakta gärna rekryteringskonsult Kristian Berglund på 0709-605372.

Välkommen med din ansökan!