Till produktionstekniska avdelningen i Landskrona letar vi efter en

 

Automationsingenjör med operativt och strategiskt ansvar till Santa Maria

 

 

Vill du utveckla och bygga upp en framtidssäkrad automationsfunktion, strategiskt såväl som operativt, på Santa Marias fabrik i Landskrona? Du får ett stort ansvar för hur automationen utformas och hur man ska ”bygga för framtiden”. Idag ligger funktionen på inhyrda konsulter och du ska överta detta och bygga inhouse. Trivs du med varierande arbetsuppgifter i högt tempo och har du en vilja att utvecklas? Vill du arbeta med underhåll och förbättringar av maskiner och produktionslinjer på ett spännande internationellt företag med välkända produkter? Då kan detta vara ett intressant jobb för dig!

 

Arbetsuppgifter

  • Felsöka och åtgärda fel på produktionsutrustning gällande automation
  • Förebyggande underhåll
  • Initiera och delta i förbättringsarbeten och investeringsprojekt gällande automation

Som El- och Automationsingenjör deltar du i installations- och underhållsarbete samt förser avdelningen med teknisk expertis för att utveckla och förbättra Santa Marias produktionsanläggningar. Du bidrar även med teknisk expertis, studier och automationslösningar till projektägarna och strävar efter att göra processen mer effektiv. Tjänsten ingår i företagets teknikavdelning som består av 11 medarbetare i dagsläget. Du kommer tillsammans med Teknisk Chef vara med och bygga upp funktionen för denna tjänst.

 

Dina kvalifikationer

  • Automationsutbildning samt el-kompetens
  • Erfarenhet från felsökning av el- och styrutrustning
  • Erfarenhet från projekt- och processarbete
  • Goda kunskaper inom automation, Siemens alt. Rockwell
  • Kunskap/erfarenhet av att själv programmera/utveckla PLC/HMI program inom processindustrin
  • Erfarenhet från livsmedelsbranschen meriterande
  • Avancerade kunskaper i tal och skrift i svenska och engelska

 

Vem är du?

Vi söker en kommunikativ person som motiveras av tekniska utmaningar. Du är strukturerad, metodisk, och lösningsorienterad och trivs med att arbeta med ständiga förbättringar. Du är lyhörd, öppen och en bra kommunikatör. Att självständigt kunna prioritera och ta eget ansvar för olika tekniska insatser är inget främmande för dig. Du jobbar lika gärna i grupp som på egen hand.

 

Om Santa Maria/Paulig

Santa Maria planerar att växla upp! Idag bakar bageriet i Landskrona 400 miljoner tortillas om året och fler ska det bli! Företaget har köpt 22 000 kvm mark bredvid dagens fabrik och när utbyggnaden står klar, bakar Santa Maria inte bara för deras nordiska och baltiska marknader utan även den europeiska. Huvudkontoret finns i Göteborg, och enheten där produktionen rullar 24/7 ligger i Landskrona. Läs gärna mer på https://www.santamariaworld.com/se/

I början av 1900-talet var Nordfalks en liten kryddhandel i Göteborg. I dag är Santa Maria norra Europas största smaksättningsföretag. Santa Maria är en del av den finska livsmedelskoncernen Paulig. Paulig grundades 1876 när Gustav Paulig startade sitt företag i hjärtat av Helsingfors. Företaget är familjeägt än idag. Paulig erbjuder kaffe, matkoncept, kryddor, växtbaserade produkter och snacks. Företagets varumärken består idag av Paulig, Santa Maria, Risenta, Gold & Green och Poco Loco. Paulig har verksamhet i 13 länder och omsättningen uppgick till 966 miljoner euro 2021. Koncernen har ca 2300 anställda.

 

Om tjänsten

Tjänsten är en fast heltidsanställning på dagtid med placering i Landskrona. Tillträde efter överenskommelse.

I denna rekrytering samarbetar Santa Maria med Standby Workteam. Vi tillämpar löpande urval och intervjuer och du är därför välkommen att skicka in din ansökan omgående. För mer information om tjänsten kontakta gärna Lars Olsson, tel. 0721-651809.

 

Varmt välkommen med din ansökan!