Ettiketto erbjuder självhäftande etiketter för alla typer av produkter och applicering. Vi hjälper kunder med hela affärsprocessen av etiketter, från prepress till tryck och leverans. Ettiketto har den senaste utrustningen inom digitaltryck, flexotryck och efterbearbetning. Ettiketto ligger tekniskt i framkant och vi påstår att vi är ledande i Norden. Våra etiketter hittar du i ett flertal branscher, såsom mat- och dryckesindustrin, kosmetik och kemiteknisk industri. Med vår stora erfarenhet av etikettproduktion vet vi vad som krävs när det gäller val av material, adhesive och korta leveranstider ut till våra kunder. Läs mer om Ettiketto på www.ettiketto.se

 

 

 

Tryckerichef till välkända Ettiketto i Malmö

 

 

Är du produktionsledare eller produktionschef i tillverkande industri? Har du flerårig vana av att leda andra och drivs du av att arbeta i en produktionsmiljö präglad av ständiga förbättringar? Söker du i din nästa utmaning en roll där du får tydliga mandat att driva utveckling? Då kanske du är Ettikettos nästa Tryckerichef på Strömgatan!

 

 

Ansvarsområde

Du leder produktionspersonalstyrkan på ca 25 medarbetare tillsammans med dina skiftledare samt produktionskoordinator. Tillsammans skapar ni ett arbetsklimat som bidrar till en fortsatt utveckling av verksamheten och medarbetarna. Du kommer att utgöra ryggraden i företagets processkedja och du är involverad i alla delar från signad order till utleverans och eftermarknad. Du rapporterar direkt till platschef.

 

 Några av dina arbetsuppgifter

 • Säkerställa att produktionen har rätt organisation, kompetens och bemanning.
 • Sätta upp mål och följa upp resultatet.
 • Arbeta aktivt med att skapa en god arbetsmiljö samt förbättra och utveckla företagets effektiviseringsarbete.
 • Budgetansvar för verksamheten samt arbete mot sänkta produktionskostnader och förbättrad lönsamhet
 • Interna och externa kontaktytor, framför allt mot leverantörer
 • Både operativt och strategiskt inköpsansvar

 

Dina kvalifikationer och erfarenheter

 • Relevant utbildningsbakgrund som högskole- eller civilingenjör inom maskinteknik, logistik, industriell ekonomi eller annat område med koppling till tjänsten, alternativt annan utbildning eller erfarenhet som vi bedömer som motsvarande. Teoretisk och praktisk erfarenhet av LEAN-arbete
 • Du har med dig flerårig erfarenhet av produktionsledning – operativ och strategisk – samt ekonomistyrning från tillverkande industri samt logistik. Vi ser t.ex. att du idag är produktionsledare/chef i liknande verksamhet, redo att ta ditt nästa steg mot större ansvar och befogenheter.
 • Erfarenhet av implementering av LEAN projekt i ERP-system för tillverkande företag
 • Erfarenhet av olika ISO standarder ses som en stark merit
 • Erfarenhet från grafiska branschen eller tillverkande industri är meriterande
 • Goda förmågor i engelska, både i tal och skrift
 • Goda kunskaper inom IT, Office 365 (framför allt Excel) samt användning av olika ERP-system.

 

Personliga egenskaper

Som person ser vi att du är en analytisk, systematisk och strukturerad beslutsfattare. Du är driven och självgående, och trivs i en miljö där du har mandat att driva förändring. Då tjänsten som ovan beskrivet innebär flertalet interna såväl som externa kontaktytor, ser vi att du har väl utvecklade kommunikativa förmågor, och en god social kompetens. Du är en rak och samtidigt lyhörd ledare som är engagerad och delaktig i dina medarbetares arbetsvardag. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och värderingar.

 

Tjänsten

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Malmö.

 

Kontakt och ansökan

I denna rekrytering samarbetar Ettiketto med Standby Workteam. Vi tillämpar löpande urval och ser gärna din ansökan snarast möjligt.  För mer information om tjänsten kontakta gärna Kristian Berglund på 0709-605 372 eller kristian.berglund@standbyworkteam.se.

 

 

Välkommen med din ansökan!