Insta El Syd AB är ett el-installationsföretag med 40 anställda med sitt kontor i Fosie. Företaget bildades 2018 och omsätter 100 MSEK.  Det är ett företag med 35 montörer, 5 tjänstemän med entreprenörsanda, driv och engagemang samt en familjär och jordnära företagskultur ingående i Instalco koncernen. Läs gärna mer på https://instael.se/

 

 

 

Ekonomiassistent till Malmö 

 

 

Vill du ha en omväxlande och självständig serviceroll på ett företag med stark laganda? Trivs du med att ge service samtidigt som du är en duktig administratör och ”fixare”? Vill du dessutom arbeta på ett familjärt bolag där öppenhet och högt i tak är ledstjärnor – då letar vi efter dig!

Du erbjuds en bred och självständig roll på ett framgångsrikt företag som präglas av öppenhet och nyfikenhet och där det värdesätts att ha kul på jobbet. 

 

Dina arbetsuppgifter

 • Leverantörsadministration:
  – Uppdatering leverantörsregister
  – Registrering och kontering
  – Betalfiler till bank
  – Återrapporteringsfiler från bank
 • Kundadministration:
  -Administration kundregister
  – Upprätta kundfakturor
  – Överföring samt kontroll av fakturering
  – Skicka kundfakturor med post, pdf per e-mail samt som e-fakturor
 • Lönehantering

 

Din bakgrund och erfarenhet

Vi söker dig med erfarenhet av service/serviceyrke samt relevant erfarenhet av administration/ekonomi. Du har en bred kompetensprofil med vana vid att kommunicera internt och externt samt ge service och att självständigt ansvara för dina arbetsområden. Du är en van datoranvändare. Vi använder oss av Briljant, Symbrio och Agda, så har du erfarenhet av dessa system är det en fördel.


Vem är du?

Som person är du prestigelös, kommunikativ, serviceminded och noggrann. Du tar självständigt ansvar för din roll och har initiativförmåga och ett proaktivt förhållningssätt. Du är pålitlig och har lätt för att samarbeta.

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 50-75% som på sikt kan bli 100%, placering i Malmö. Arbetstiderna kan läggas upp flexibelt under veckan.

I denna rekrytering samarbetar Insta El Syd AB med Standby Workteam. Vi arbetar med löpande urval och du är välkommen att sända in din ansökan snarast via länken nedan. För mer information om tjänsten kontakta gärna Kristian Berglund på tel. 0709-605372.

 

 

Välkommen med din ansökan!