METOP AB startades på 70-talet inom PLM och blev ett eget bolag 1987. Företaget tillverkar kvalitetskontrollutrustningar för metallförpackningar (burkar) och är världsledande inom sin bransch och levererar till nöjda kunder i 90 länder: burktillverkare, bryggerier och livsmedelstillverkare. Bland kunderna finner du Coca Cola, Carlsberg, Heineken, Nestlé samt såväl små bryggerier som Lofoten Pils eller Två feta Grisar. Företaget har idag 12 anställda och omsätter ca. 26 miljoner. Omsättningen har ökat successivt i flera år och expansionen fortsätter. Läs mera: https://www.metop.se/

 

METOP expanderar och behöver förstärka sitt team med en

Tekniker med intresse för finmekanik till Malmö

 

Vi söker en ansvarsfull person till montering och slutprovning av METOPS nyutvecklade röntgen. Har du ett genuint intresse för teknik och vill gärna utvecklas i ett företag med stor tillväxt? Har du erfarenhet inom teknikområdet? Då är det jobbet för dig!

Du erbjuds ett omväxlande jobb där du får kombinera monteringsarbete med beställnings- och leveransfrågor.

Du blir del av ett företag där mer än 95 % av kunderna finns utanför Sverige. Kundföretagen finns inom både förpacknings- och livsmedelsindustrin. De använder METOPS röntgen- vision- eller mikroskopsystem för att kontrollera kvaliteten på sina förpackningar.

 

I rollen som tekniker ingår följande arbetsuppgifter:

Röntgen

  • Montering
  • Slutprovning
  • Delaktig i uppstart och produktionsplanering
  • Mottagningskontroll av bl.a. legotillverkning

(Arbetet innebär nära samarbete med utvecklingsavdelningen)

 

Övrig produktion

  • Ansvarig för inköp av förbrukningsmaterial till produktion
  • Bistå produktion med övrig montering i mån av tid

 

På sikt finns utvecklingsmöjligheter utifrån dina färdigheter och företagets utvecklingsbehov.


Din profil

Du har ett genuint intresse för teknik och vill gärna jobba med finmekanik. Kanske är du nyutexaminerad inom teknikområdet eller har några års erfarenhet från liknande roll.  Du uppskattar att kunna kombinera praktiskt tekniskt arbete med administration. Du skriver och talar svenska flytande och har goda kunskaper i engelska.

Du är noggrann, strukturerad och gillar ordning och reda. Du har ett utpräglat sinne för kvalitet och lämnar inget år slumpen. Du är självständig och tar egna initiativ. Du är en lagspelare men löser lika gärna uppgifter på egen hand.

 

Tjänsten är tillsvidare på heltid med placering i Malmö.

 

I denna rekrytering samarbetar METOP med Standby Workteam. Vi rekryterar löpande och du är välkommen att sända in din ansökan snarast via länken nedan. För mer information om tjänsten kontakta gärna Kristian Berglund, Standby Workteam, tel 0709-605372.

 

Välkommen med din ansökan!