Microbus Electronic Service AB är ett svenskt privatägt aktiebolag som grundades 1983 i Malmö.  Företaget har en omsättning på ca 45 miljoner kronor, 20 anställda och etablerade svenska kontor i Malmö, Varberg, Göteborg och Stockholm samt kontor i Shenzhen-Kina för externa kvalitetskontroller. LedDisplay är en del av Microbus AB och säljer högkvalitativa elektroniska displays till marknadens bästa pris. Företaget står för korta leveranstider och god service där kunden alltid står i centrum. LedDisplay erbjuder ett stort urval av produkter för digital visning, både inom- och utomhusbruk. Alltifrån enfärgade sifferdisplayer till stora fullfärgs videoskärmar. På huvudkontoret i Arlöv sköts inköp, mjukvaruutveckling och i verkstad tillverkning av numeriska displayer. Läs gärna mer om företaget på https://www.microbusgroup.se/

 

 

Elektronikmontör till lysande Microbus – Arlöv

 

 

Har du erfarenhet av elektronikmontering eller kanske har jobbat som ventilationsmontör, larminstallatör, elektriker eller liknande? Är du tillgänglig för ett föräldravikariat på minst 6 månader med tillträde i januari med möjlighet till fastanställning? Då kan detta vara ett jobb för dig!

 

Arbetsuppgifter

Arbetet består av montering av LED-skärmar och apparatskåp i företagets verkstadslokal. Internutbildning efterhand som det introduceras nya arbetsmoment. Man arbetar i en ren, ljus och nybyggd lokal avsedd för elektronikmontage. Vissa moment görs tillsammans i team, andra moment arbetar man självständigt på en egen arbetsbänk.

 

Kravprofil

  • Tidigare erfarenhet som montör, elektriker eller liknande
  • Kunna läsa o tala svenska och engelska
  • Inneha svensk B- körkort
  • Noggrannhet och intresse för detaljer och teknik
  • Viss datorkunskap är en fördel

 

Om tjänsten

Tjänsten är ett vikariat på minst 6 månader på heltid med möjlighet till fastanställning. Tillträde i januari. Det kan förkomma resor tillsammans med annan tekniker för montage eller service/underhåll ute hos kund. Eventuella resor organiseras tillsammans med möjlighet att anpassa resedatum.

 

Ansökan

Vi arbetar med löpande urval och intervjuer och du är därför välkommen att skicka in din ansökan omgående. För mer information om tjänsten kontakta gärna Lars Olsson, Standby Workteam, tel. 0721–651809.

 

 

Välkommen med din ansökan!