Microbus Electronic Service AB är ett svenskt privatägt aktiebolag som grundades 1983 i Malmö.  Företaget har en omsättning på ca 45 miljoner kronor, 20 anställda och etablerade svenska kontor i Malmö, Varberg, Göteborg och Stockholm samt kontor i Shenzhen-Kina för externa kvalitetskontroller. LedDisplay är en del av Microbus AB och säljer högkvalitativa elektroniska displays till marknadens bästa pris. Företaget står för korta leveranstider och god service där kunden alltid står i centrum. LedDisplay erbjuder ett stort urval av produkter för digital visning, både inom- och utomhusbruk. Alltifrån enfärgade sifferdisplayer till stora fullfärgs videoskärmar. På huvudkontoret i Arlöv sköts inköp, mjukvaruutveckling och i verkstad tillverkning av numeriska displayer. Läs gärna mer om företaget på https://www.microbusgroup.se/

 

Junior Elektronikmontör till lysande Microbus – Arlöv


Har du ett teknikintresse och gillar att fixa med teknik? Vill du ha ett varierande jobb där du dels monterar elektronik i ett trevligt team i fräscha lokaler och dels är ute hos kunder och servar, installerar och reparerar? Du får gärna ha erfarenhet av elektronikmontering eller kanske ha jobbat med ventilation, larm eller liknande, men att bara vara teknikintresserad och sugen på att jobba funkar också – det handlar om personlighet! Är du tillgänglig omgående? Då är detta ditt nästa jobb!

 

Arbetsuppgifter

Arbetet består av montering av LED-skärmar och apparatskåp i företagets verkstadslokal. Internutbildning efterhand som det introduceras nya arbetsmoment. Man arbetar i en ren, ljus och nybyggd lokal avsedd för elektronikmontage. Vissa moment görs tillsammans i team, andra moment arbetar man självständigt på en egen arbetsbänk.

 

Kravprofil

  • Gärna tidigare erfarenhet som montör, elektriker eller liknande
  • Kunna läsa o tala svenska och engelska
  • Inneha svensk B- körkort
  • Noggrannhet och intresse för detaljer och teknik
  • Viss datorkunskap är en fördel

 

Om tjänsten

Tjänsten är en fastanställning på heltid som inleds med en 6 månaders provanställning. Tillträde så fort som möjligt. Resor för montage, reparationer och service tillsammans med annan tekniker förekommer. 

Ansökan

Vi arbetar med löpande urval och intervjuer och du är därför välkommen att skicka in din ansökan omgående. För mer information om tjänsten kontakta gärna Lars Olsson, Standby Workteam, tel. 0721–651809.

  

Välkommen med din ansökan!