Solectro AB är ett stabilt och innovativt familjeföretag och säljer produkter som främjar utvecklingsmöjligheterna inom elektronik, mekanik och automation i Norden. Solectro representerar flera tyska företag inom dessa verksamhetsområden och omsätter runt 20 miljoner. Atmosfären på Solectro präglas av ett stort kunnande, nytänkande och engagemang och kontoret är beläget i Lomma, ca. 10 minuter från Malmö och Lund. Läs gärna mer på solectro.se

 

 

Junior Tekniker som älskar kundkontakt – Norr om Malmö

 

Har du ett stort tekniskt intresse och älskar att prata med kunder? Vill du jobba på ett litet familjärt företag med säte i Lomma där du blir en viktig kugge i teamet? Vi är ett litet team och därför är din roll som tekniker bred och du får vara delaktig i mycket. Här får du verkligen chansen att lära dig mycket och utvecklas. Företaget växer och därför letar vi efter dig! Du erbjuds ett roligt och kreativt arbete där den ena dagen inte är den andra lik.

 

Dina arbetsuppgifter:

  • Hantering av kundärenden via telefon och webben
  • Ärenden och support ute hos kund
  • Guida kunder i att välja rätt produkt för ett visst projekt eller reservdel till en maskin
  • Delta på mässor och representera företaget med din expertis

 

 

Kravprofil

Vi ser gärna att du har ett tekniskt intresse inom elektronik, mekanik, och automation. Vi hoppas att du kan, eller är villig att lära dig, lite programmering som du kan använda vid programmering av styrkort till motorer mm. Du har antingen gått en tekniskt inriktad gymnasieutbildning/yrkesutbildning eller har likvärdig yrkeserfarenhet inom området elektronik, mekanik eller automation. Har du tidigare arbetat med sälj-/serviceyrken är det meriterande. Du har även en mycket god datorvana (plus i kanten om du har erfarenhet av Solid Works eller Fusion 360).    

 

Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Kan du tyska är det meriterande. Du har B-körkort och är beredd att resa i mindre utsträckning och i närområdet framförallt.

 

Dina personliga egenskaper

Som Solectros nya tekniker, ser vi gärna att du är en serviceminded och representativ person som kunderna litar på. Du tycker att det är kul att jobba med teknik och maskiner och visar ditt engagemang genom din kreativitet och idéer. Du gillar att jobba med många olika uppgifter, både högt och lågt, och är handlingskraftig med positiv attityd.

 

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde efter överenskommelse och placering i Lomma.

 

I denna rekrytering samarbetar Solectro med Standby Workteam. Vi arbetar med löpande urval och du är välkommen att sända in din ansökan snarast via länken. För mer information om tjänsten kontakta gärna Kristian Berglund, Standby Workteam, tel. 0709-605372.

 

 

 

Välkommen med din ansökan!