Med över 30 år i branschen är vi en av Skånes mest erfarna aktörer inom rekrytering och uthyrning. Vi är en etablerad kvalitetsleverantör med gedigen kunskap om regionens arbetsmarknad och näringsliv och vi utmanar de stora med vår erfarenhet och vårt engagemang. Vi arbetar med chefer och specialister på alla nivåer inom Teknik, Logistik, Sälj, Ekonomi och Office. Vi är verksamma i Skåne och Köpenhamnsområdet och har kontor på Gustav Adolfs torg i Malmö.

Vår uppdragsgivare är ett trevligt mindre familjeföretag med säte strax utanför Malmö. Ett bolag som erbjuder sina kunder lösningar/maskiner för industriell bearbetning. Då företaget växer letar de nu efter en

 

Servicetekniker som gillar mötet med människor

 

Vi söker dig som trivs med både teknik och mötet med människor. För att lyckas med jobbet har du en teknisk utbildning och ett intresse för att lösa tekniska problem. Vi tror att du har bred kompetens inom maskin, el och automation. Vi ser gärna att du har mindre erfarenhet av eller intresse för att lära dig maskin-programmering.

Som Servicetekniker ingår du i ett kompetent team som tillsammans planerar och utför servicesupport på kunders maskiner. Du blir del i ett mindre familjeföretag där god sammanhållning och teamanda är av stor vikt. Då det är ett litet företag är man delaktig i mycket och din roll är omväxlande och bred.

Som person är du kommunikativ, tycker om att träffa människor och att samarbeta med kollegor och kunder. En del av arbetet innebär felsökning, därför är det viktigt att du är systematisk och noggrann i ditt arbetssätt.

 

Ansökan

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering strax utanför Malmö.

Vi arbetar med löpande urval och du är välkommen att sända in din ansökan snarast via länken. För mer information om tjänsten kontakta gärna Kristian Berglund på 0709-605372 som är åter från semester den 9/1 2023.

 

Välkommen med din ansökan!