Nordic Plastics Group är idag Nordens största leverantör av mekaniskt bearbetade plastkomponenter och halvfabrikat i plast. Vår kunskap kring material och bearbetningsmetoder är omfattande och vi levererar till många ledande företag som är verksamma inom ex. fordons-, allmän-, process-, gruv- och stålindustrin, livsmedels- och medicinteknik. Vi har en producerande site i Helsingborg och huvudkontoret med tillhörande produktion ligger i Trelleborg. Läs gärna mer på https://www.npgroup.se/

 

Kalkylator/ Säljsupport

 

Har du erfarenhet av teknisk planering och produktion? Är du en duktig problemlösare med hög servicekänsla som gärna jobbar på ett framgångsrikt och uppskattat Trelleborgsföretag? Då är du den vi söker till vårt huvudkontor!

 

Arbetsuppgifter

Din huvuduppgift är att ta fram underlag till offerter samt upprätta beredningar för produktionen.

I rollen som kalkylator ska du kunna öppna och läsa CAD-ritningar, göra kalkyler avseende tid och materialåtgång för CNC-svarv/fräsarbeten.

Du kommer arbeta som en länk mellan produktion, sälj och inköp samt ha en del kundkontakt.

 

Kvalifikationer

Du får gärna ha erfarenhet från liknande arbete och/eller erfarenhet från produktion eller sälj samt erfarenhet av kalkylering och ritningsläsning. Kan du även hantera ritningsunderlag i CAD format är det starkt meriterande. Du har troligtvis arbetat i något affärssystem och har goda datorkunskaper framför allt Officepaketet med tyngdpunkt på Excel. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.

 

Personlighet

Då du kommer att röra dig mellan produktion, sälj och inköp samt ha en del kundkontakter krävs det att du är social, har en hög servicekänsla och är bra på att kommunicera samt att skapa och vårda relationer. Du är en duktig problemlösare med god analytisk förmåga.

 

Om tjänsten

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Trelleborg.

I denna rekrytering samarbetar Nordic Plastics Group med Standby Workteam. För mer information om tjänsten kontakta gärna Lars Olsson, Standby Workteam, 0721–651809. Vi arbetar med löpande urval och du är välkommen med din ansökan snarast, dock senast 230227

 

Varmt välkommen med din ansökan!