Malmö Arena invigdes den 6-7 november 2008 och det kända faktum att Malmö under många år gått miste om stora evenemang p.g.a. att det saknats en lämplig publik arena blev från då endast ett minne blott. Malmö Arena är beläget centralt i den expansiva öresundsregionen Hyllie. Vår verksamhet är av bred karaktär som tillgodoser olika inriktningar både inom sport, underhållning och mat. Vi erbjuder förstklassiga evenemang av alla dess slag och hos oss kan ni arrangera bland annat konferenser, kongresser, mässor, utställningar, mingel och fester. Malmö Arena har stått värd för vitt skilda evenemang som exempelvis Eurovision Song Contest, Junior Hockey VM och kongressen Röntgenveckan. https://www.malmoarena.com/

 

 

Ekonomiassistent på 75% till storslagna Malmö Arena (start omgående) – Hyllie

 

Missa inte chansen att få arbeta på en av Sveriges största arenor! Har du tidigare erfarenhet av arbete som ekonomiassistent och vill ha en vardag där ingen dag är den andre lik? Då är detta en tjänst för dig!

 

Som ekonomiassistent på Malmö Arena hjälper du till med det dagliga ekonomiarbetet och den löpande bokföringen.

 

Arbetsuppgifter:

  • Kundreskontra
  • Fakturering i Arenan
  • Hantering av hotellets kundfakturor i Visma
  • Påminnelse hantering både i Arenan och hotellet
  • Leverantörsreskontra
  • Kontering av leverantörsfakturor i Arenan och hotellet
  • Momshantering
  • Dagskassahantering

 

 

Din profil:

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning i ekonomi eller motsvarande och erfarenhet av liknande arbete. Du är en fixare som gillar siffror och har goda kunskaper i Officepaketet och i synnerhet av Excel. Det är en fördel om du tidigare arbetat i Visma Administration och Centsoft leverantörs scanningprogram. Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.

 

Du är strukturerad, noggrann och prestigelös. Du är kommunikativ och trevlig i ditt bemötande. Du är bra på att samarbeta och planerar och organiserar ditt arbete i god tid. 

 

Om tjänsten:

Tjänsten är på 75% och börjar som en uthyrning med goda möjligheter till fast anställning.  Placering på kontoret inne i Malmö Arena, Hyllie. Start omgående.

Vi rekryterar löpande och du är välkommen att skicka in din ansökan omgående. För mer information om tjänsten kontakta gärna Karin Dahlin, Standby Workteam, på 0733 763 988.

 

Välkommen med din ansökan!