Samres startades i Lund 1993 och är idag ett internationellt företag med cirka 400 anställda. Vårt fokus är att hjälpa våra uppdragsgivares kunder oavsett om det gäller att boka en resa, få hjälp av kundservice eller erhålla stöd för att kunna utföra ett ärende. Vår långa erfarenhet har gett oss hög kompetent i att möta våra uppdragsgivares kunder och användare med trygghet och service. Samres levererar B2B-lösningar för ärendehantering, support, förmedlingstjänster och administration. Vi har specialiserat oss på att leverera kundkontakttjänster åt organisationer verksamma inom framför allt trafiksektorn. Vi har också utvecklat en expertis inom kommunikationslösningar för människor med särskilda behov och hanterar årligen cirka 6 miljoner ärenden inom både privat och offentlig sektor.

 

Redovisningsekonom på deltid till Samres AB – Lund

 

Är du Redovisningsekonom och vill arbeta på ett företag som verkligen gör skillnad? På Samres AB erbjuds du en spännande och utvecklande roll på en arbetsplats som ligger precis vid Lunds Centralstation.

Som Redovisningsekonom sköter du löpande bokföring, hantering och effektivisering av sedvanliga ekonomiuppgifter.

 

Arbetsuppgifter:

  • Kundfakturering
  • Leverantörsfakturor
  • Registrering av kundinbetalningar
  • Ta fram underlag för likviditetsplaneringen inom bolagen.
  • Momsdeklaration
  • Rapportering till SCB (Statistiska Centralbyrån)
  • Ansvara för och driva olika utvecklingsprojekt
  • Månads- och årsbokslutsarbete
  • Övriga ekonomi/administrations uppgifter.

 

Din profil:

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning i ekonomi och några års erfarenhet som redovisningsekonom. Du har goda kunskaper i Excel och gärna erfarenhet av att ha arbetat i affärssystemet Pyramid tidigare. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Det är även meriterande om du kan franska.

För att lyckas i jobbet tror vi att du är en energisk och positiv människa som är van att arbeta noggrant och analytiskt. Du har ett öga för detaljer samt är lösningsorienterad med hög arbetsmoral och bred social kompetens. Du har en hög servicekänsla och god samarbetsvilja. Som person är du självgående, strukturerad och flexibel. Du är trygg i dig själv och behåller lugnet i ett stundtals högt arbetstempo.

 

Om tjänsten:

Tjänsten är en tillsvidareanställning på cirka 70 %. Placering på huvudkontoret i Lund.

I denna rekrytering samarbetar Samres AB med Standby Workteam. Vi arbetar med löpande urval och du är välkommen att sända in din ansökan snarast via länken. För mer information om tjänsten kontakta gärna Kristian Berglund, Standby Workteam, tel. 0709-605372.

 

Välkommen med din ansökan!