Med över 30 år i branschen är vi en av Skånes mest erfarna aktörer inom rekrytering och uthyrning. Vi är en etablerad kvalitetsleverantör med gedigen kunskap om regionens arbetsmarknad och näringsliv och vi utmanar de stora med vår erfarenhet och vårt engagemang. Vi arbetar med chefer och specialister på alla nivåer inom Teknik, Logistik, Sälj, Ekonomi och Office. Vi är verksamma i Skåne och Köpenhamnsområdet och har kontor på Gustav Adolfs torg i Malmö.

 

Ekonomiassistent till gediget företag – Osbytrakten

 

Har du tidigare erfarenhet av arbete som ekonomiassistent? Är du dessutom en fena på att arbeta administrativt då är detta ditt nästa jobb!  

Vår uppdragsgivare söker nu en Ekonomiassistent att ansluta till deras team. En person som kommer arbeta med det dagliga ekonomiarbetet.

 

Arbetsuppgifter:

  • Löpande bokföring
  • Fakturering
  • Betalningar

 

Din profil:

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning i ekonomi eller motsvarande och erfarenhet av liknande arbete. Du är en fixare som gillar siffror och har goda kunskaper i Officepaketet och i synnerhet av Excel. Det är en fördel om du tidigare arbetat i VISMA eller annat ekonomisystem. Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.

Du är strukturerad, noggrann och prestigelös. Du är kommunikativ och trevlig i ditt bemötande. Du är bra på att samarbeta och planerar och organiserar ditt arbete i god tid. 

 

Om tjänsten:

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med möjlighet att arbeta hemifrån 1 dag/veckan. Placering utanför Osby.

Vi rekryterar löpande och du är välkommen att skicka in din ansökan omgående. För mer information om tjänsten kontakta gärna Karin Dahlin, Standby Workteam, på 0733 763 988.

 

Välkommen med din ansökan!