PREFA har varit framgångsrikt i hela Europa i över 70 år med utveckling, tillverkning och marknadsföring av tak- och fasadsystem i återvunnet aluminium. PREFA-koncernen har 700 medarbetare i 19 länder i Europa. Produktionen av över 5 000 högkvalitativa produkter sker i Österrike och Tyskland. PREFA är ett företag i industrikoncernen CAG Group, som i hela världen sysselsätter över 8 000 medarbetare på över 45 produktionsorter. Läs mer på www.prefa.se

 

 

 Sales Support / Inside Sales till framgångsrika PREFA – Malmö

 

Är du en social stjärna som kan service ut i fingertopparna? Vill du ha ett varierande och ansvarsfullt arbete inom en framgångsrik internationell koncern med mycket engagerade medarbetare? Då har du hittat rätt! PREFA söker nu dig som har gedigen erfarenhet av kundservice, till deras svenska huvudkontor i Malmö.

 

Arbetsuppgifter:

  • Hantering av kunder, förfrågningar, offerter och order.
  • Daglig kontakt med våra kunder och säljare via telefon och e-mail.
  • Kontakt med produktionen och lager i Tyskland.
  • Fakturering och hantering av reklamationsärende.
  • Support till CFO & Head of Office Sweden samt Sales Manager Sweden vid behov.
  • Hantering av marketing & sociala media.
  • Övrigt förekommande kontorsgöromål.

 

Din profil:

Vi ser gärna att du som söker har arbetat med kundservice och gärna med erfarenhet av beräkningar inför orderläggning. Har du dessutom erfarenhet/kunskap inom plåtbranschen är det meriterande.

Du är van att arbeta i Officepaketet samt i affärssystem. Du behärskar svenska och engelska väl i båda tal och skrift. Det är även meriterande om du kan tyska och har B-körkort.

 Som person är du ansvarsfull, noggrann, lösningsorienterad och serviceinriktad. Då rollen innebär mycket social kontakt både internt och externt ser vi gärna att du har lätt för att samarbeta och knyta nya kontakter. Du är den personen som gör det lilla extra för att hjälpa kunden och dina kollegor.

 

Om tjänsten:

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 75-100% enligt överenskommelse. Med placering på huvudkontoret i Malmö.

I denna rekrytering samarbetar PREFA med Standby Workteam. Vi rekryterar löpande och du är välkommen att sända in din ansökan snarast via länken nedan. För mer information om tjänsten kontakta gärna Kristian Berglund, Standby Workteam, tel 0709-605372.

 

Välkommen med din ansökan!