APOCCA Group är en komplett leverantör inom el och automation. Gruppen består av APOCCA och MLK. Tillsammans driver vi såväl nationella som internationella projekt inom ett flertal olika branscher. Vi erbjuder er en helhetslösning med allt från förstudier och rådgivning till fullständiga el- och automationslösningar inklusive design, hårdvara, produktion, installation, driftsättning och service. Vi bedriver egna projekt men kan också erbjuda ingenjörer på plats hos kund. APOCCA Group finns idag i Kristianstad och Malmö samt i Singapore och Malaysia. Vi är idag inom gruppen ca 40 medarbetare och omsätter totalt ca 90miljoner. Läs mer på https://www.apoccagroup.se/

 

 

Automationsingenjör till expansiva APOCCA Group – Kristianstad/Malmö/hybrid

 

Vill du arbeta med egenutvecklade lösningar på expansiva Apocca Group med säte i Malmö/Kristianstad? Du blir en viktig kugge i utvecklingen av Apoccas lösningar samtidigt som du också ansvarar för service- och installationsuppdrag ute hos kunder. Du arbetar med kunder runt om i världen och du erbjuds bland annat en fantastisk möjlighet att uppleva världen i tjänsten. Du kommer att arbeta i en positiv och öppen företagskultur med korta beslutsvägar och stor entreprenörsanda. För rätt person erbjuds stora personliga utvecklingsmöjligheter och ett fritt arbete där du själv kan styra och planera din arbetsdag med frihet under ansvar.

 

Som Automationsingenjör på APOCCA Group arbetar du både med inhouse projekt samt driftsättning eller serviceuppdrag ute hos kund. Dina arbetsuppgifter kan innehålla allt från utredning, systemering till PLC-programmering, HMI- och SCADA programmering samt driftsättning av olika typer av industri-och processanläggningar och specialmaskiner.

 

 

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat: 

  • Serviceuppdrag
  • Driftsättning industri- och processanläggningar
  • Driftsättning specialmaskiner
  • Utredning
  • Programering (PLC, HMI, SCADA)
  • Resor i och utanför Sverige förekommer till viss del

 

 

Din bakgrund:
Du har teoretiska kunskaper motsvarande KY, Högskola eller Universitet, samt några års erfarenhet från branschen. Vi ser gärna att du behärskar minst ett PLC system, operatörsgränssnitt (HMI/SCADA) och industriell kommunikation samt känner dig förtrogen med att utveckla program och elsystem för industrin. Kunskaper inom elkonstruktion och högnivåspråksprogrammering ses som en merit. Som ingenjör är det viktigt att du kan uttrycka dig väl i både tal och skrift. Då många utrustningar går på export behövs även goda kunskaper i engelska.

Som person tror vi att du är en ansvarstagande och driftig problemlösare med ett stort tekniskt intresse. Du är nyfiken och vill ständigt lära dig nya saker. Drivkraften som du har balanserar du med lyhördhet för omgivningen samt med en god känsla för kommunikation och samarbete med både interna och externa samarbetspartners.

 

Om tjänsten:

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Du kan utgå från valfritt kontor i Malmö eller Kristianstad men då du till stor del är på resande fot eller med placering ute hos kund, kan du utgå mest hemifrån. Du får mycket frihet under ansvar och kan själv planera och styra ditt arbete.

 

Ansökan:

I denna rekrytering samarbetar APOCCA Group med Standby Workteam. Vi arbetar med löpande urval och ber dig att söka så snart som möjligt. För mer information om tjänsten kontakta gärna Kristian Berglund, Standby Workteam på tel. 0709-605372.

 

Välkommen med din ansökan!