APOCCA Group är en komplett leverantör inom el och automation. Gruppen består av APOCCA och MLK. Tillsammans driver vi såväl nationella som internationella projekt inom ett flertal olika branscher. Vi erbjuder er en helhetslösning med allt från förstudier och rådgivning till fullständiga el- och automationslösningar inklusive design, hårdvara, produktion, installation, driftsättning och service. Vi bedriver egna projekt men kan också erbjuda ingenjörer på plats hos kund. APOCCA Group finns idag i Kristianstad och Malmö samt i Singapore och Malaysia. Vi är idag inom gruppen ca 40 medarbetare och omsätter totalt ca 90miljoner. Läs mer på https://www.apoccagroup.se/

 

Teknisk Säljare till expansiva APOCCA Group – Region Syd

 

Är du redo för en nyckelroll på expansiva APOCCA Group med huvudkontor i Malmö?  Vill du sälja och marknadsföra egenutvecklade lösningar som exporteras till kunder över hela världen? Du kommer axla ett helhetsansvar för försäljning där du också har en plats i ledningsgruppen och rapporterar direkt till VD. Du erbjuds en spännande och omväxlande tjänst på ett entreprenöriellt företag med stora utvecklingsmöjligheter!   


Som Teknisk Säljare marknadsför och säljer du APOCCA gruppens tjänster, vilket innebär dels att aktivt kontakta och utveckla befintlig kundbas, men även att arbeta med uppsökande verksamhet för att finna nya kunder. På APOCCA Group läggs stor vikt vid trivsel på arbetet och du erbjuds en positiv och öppen företagskultur med både entreprenörsanda och teamkänsla. För rätt person erbjuds stora personliga utvecklingsmöjligheter och ett fritt arbete där du själv kan styra och planera din dag med frihet under ansvar.

 

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat: 

  • Arbeta med befintlig kundbas
  • Uppsökande av nya potentiella kunder
  • Ta fram offerter och avtal
  • Utveckla befintliga och nya affärsområden (tillsammans med ledningsgruppen)
  • Resor i Sverige och utanför förekommer i mindre utsträckning

 

Din bakgrund:

Du har teoretiska kunskaper motsvarande högskolenivå och/eller några års erfarenhet av Teknisk försäljning, gärna inom el/automation. Det är starkt meriterande om du besitter ett brett kontaktnät inom branschen. Du uttrycker dig väl på både svenska och engelska i både tal och skrift. Då många utrustningar går på export krävs det att du har goda kunskaper i engelska.

För att lyckas i rollen tror vi att du är driftig med ett stort ansvarstagande samt med en stark känsla för service och kundkontakt. Du är kommunikativ och lyhörd för din omgivning, du har en god samarbetsförmåga med både interna och externa samarbetspartners. Du har en riktig entreprenörsanda och brinner för affärer och affärsutveckling.

 

Om tjänsten:

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Kontoret är i Malmö, men du kommer som säljare mestadels utgå hemifrån då du till stor del är på resande fot i södra Sverige. Du får mycket frihet under ansvar och kan själv planera och styra ditt arbete.

 

Ansökan:

I denna rekrytering samarbetar APOCCA Group med Standby Workteam. Vi arbetar med löpande urval och ber dig att söka så snart som möjligt. För mer information om tjänsten kontakta gärna Kristian Berglund, Standby Workteam på tel. 0709-605372.

 

Välkommen med din ansökan!