Camozzi Automation AB ingår som helägt dotterbolag i Camozzi Group, Italien, som har cirka 3 000 anställda. Den svenska verksamheten är inriktad på automation och erbjuder marknaden ett mycket omfattande produktprogram av hög kvalitet. Camozzi Automation AB marknadsför ett komplett pneumatikprogram för automation till svensk industri. Företaget som omsätter ca 100 MSEK med 25 anställda, har sitt huvudkontor i Malmö samt dotterbolag i Danmark, Norge och Estland. För ytterligare information om oss, se www.camozzi.se

 

 

Inköps- / Logistikchef till internationella Camozzi – Malmö

 

Är du vass på Inköp/Supply Chain och är redo för nästa steg i karriären? Vill du axla en spännande och omväxlande roll på internationella Camozzi med nordiskt huvudkontor i Malmö? Då är detta kanske ditt nästa jobb? Här ges du möjligheten att vara i en viktig och omfattande roll där du står med ett ben i Inköp och ett annat i Logistik.

Du ansvarar för Inköp och Lager i ett härligt team om 4 personer. Ditt ansvar innefattar även orderavdelningen om 6 personer. Huvudansvaret ligger på operativt inköp men du jobbar även  strategiskt med ansvar för att samordna, styra och utveckla logistik- och orderavdelning.

 

I ditt ansvarsområde ingår bl.a:

  • Operativt inköp
  • Analysera och åtgärda lageromsättning och leveranssäkerhet
  • Kontakt och upphandling med leverantörer
  • Styrning och strategisk planering och utveckling av lager och orderavdelning.
  • Leda och fördela det dagliga arbetet för dessa avdelningar.

 

Din bakgrund:

Relevant eftergymnasial utbildning samt några års erfarenhet av inköp / logistik. Industriell erfarenhet samt tekniskt intresse / förståelse. Erfarenhet av ISO-9000 samt gärna erfarenhet av att tidigare arbetat i SAP. Flytande kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Du är driven och målinriktad. Du är strukturerad och noggrann med god kommunikationsförmåga. Du är förändringsbenägen och löser problem snabbt och kreativt med hög kvalitet.

 

Om tjänsten:

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering på kontoret i Malmö.

I denna rekrytering samarbetar Camozzi Automation med Standby Workteam. Vi arbetar med löpande urval och du är välkommen att skicka in din ansökan omgående. För mer information om tjänsten kontakta gärna Karin Dahlin, Standby Workteam, på tel. 0733 763 988.

 

 

Välkommen med din ansökan!