Sedan starten 2007 erbjuder Eloped elfordon som är designade för att passa svenska förhållanden, bestå av högkvalitativa komponenter och ge en fulländad användarupplevelse. Företagets produktområden är El-bilar, El mopeder och promenadscooters. Våra elfordon produceras i några av världens största fordonsfabriker. Läs gärna mer på hemsidan www.eloped.eu

 

 

Digital Marknadsförare / Allround E-handel

till Malmöföretaget Eloped 

 

Vill du vara med och utveckla e-handeln på ett spännande Malmöföretag? Är du redo att ta nästa steg i din e-handelskarriär och axla en roll där du får chansen att göra en verklig inverkan på ett företag som är specialister på elfordon och därmed arbetar för ett grönare alternativ på våra vägar? Vi söker dig som vill bli den drivande och kreativa kraften i det digitala marknadsföringsarbetet på Eloped.

I rollen som Digital marknadsförare kommer du att utveckla och implementera strategier för att effektivisera e-handeln, öka försäljningen och förbättra kundupplevelsen. Du blir en viktig del av vårt team där du bidrar i olika aspekter av vår online-verksamhet, från kampanjhantering till SEO, ordermottagning och analys.

 

I ditt ansvarsområde ingår bla:

– Planering och genomförande av e-handelskampanjer

– Grundläggande SEO och SEM arbete

– Hantering av digital annonsering

– Orderhantering

– Grundläggande analys av trafik och försäljningsdata

– Innehållsskapande för våra digitala kanaler

– Samarbeta med teamet för att optimera vår produktportfölj

– Analys och rapportering i Excel

 

Din bakgrund:

Gärna högskola eller motsvarande utbildning samt några års erfarenhet av liknande arbete. Du har bred förståelse för e-handel och har tidigare arbetat med digital annonsering på plattformar som Facebook, Instagram och Google. Grundläggande kunskaper inom SEO och SEM arbete samt goda kunskaper i Excel. B-körkort.

Du är en god kommunikatör både skriftligt och muntligt. Du är nyfiken, kreativ och söker ständig förbättring. Du tycker om att jobba i team men trivs också med uppgifter att lösa på egen hand. Du är bekväm med att arbeta i en snabbväxande miljö och har en passion för tillväxt.

 

Om tjänsten:

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering på kontoret i Malmö.

 

I denna rekrytering samarbetar Eloped med Standby Workteam. Vi tillämpar löpande urval och intervjuer och ber dig därför att skicka in din ansökan snarast via länken nedan. För mer information om tjänsten kontakta gärna Karin Dahlin på 0733 763 988.

 

 

Välkommen med din ansökan!