PMA i Kristianstad grundades 2010 och är en snabbväxande aktör inom automation. PMA erbjuder egenutvecklade och färdiga automationslösningar med hög kvalité och på ett kostnadseffektivt sätt. Företaget finns tillgängliga för alla med ett automationsbehov, lokalt som globalt och med fokus att alltid ha nöjda kunder. Idag har PMA vuxit till ett bolag med 40 anställda och en omsättning på ca 80 MSEK. En stark resurs är personalen som bidrar med ett stort engagemang i kombination med specialistkunskaper och lång erfarenhet. Läs gärna mer här https://pmaab.com/sv

 

Mekanisk Konstruktör till Kristianstadföretaget PMA

 

Är du en duktig Konstruktör som brinner lite extra för tekniska lösningar? Är du en prestigelös lagspelare som tycker det vore kul att ingå i team av ambitiösa ingenjörer och tekniker som alltid strävar efter att utvecklas? På framgångsrika PMA ges du möjligheten att bygga maskinlinjer och kundanpassade lösningar till lokala och globala kunder som är världsledande inom sin bransch. Du får chansen att spela en viktig roll i en spännande arbetsmiljö med hög tekniknivå och uppdrag inom allt från metall till processindustri.

 

Som Mekanisk Konstruktör på PMA arbetar du med allt från konceptutveckling till detaljkonstruktion av maskiner och robotceller, till hela maskinlinjer. Du verkar i nära samarbete med dina kollegor och ingår i olika team som utgörs av projektens storlek. Du får en ansvarstagande arbetsroll med mycket frihet under ansvar, och kommer även ges möjligheten att driva dina egna projekt.

 

Dina arbetsuppgifter:

  • Konceptutveckling
  • Konstruktion
  • Layout
  • Beredning
  • Dokumentation
  • Säljstöd

 

Din bakgrund:

Vi söker efter dig med ett genuint teknikintresse och med flera års erfarenhet från tillverkande industri eller maskinkonstruktion. Du är en duktig konstruktör och har kanske tidigare även arbetat som montör. Du ska ha goda kunskaper i 3D-CAD, gärna i SolidWorks då det är programmet som används på PMA. Meriterande om du även kan layout i 2D-CAD. Plus i kanten om du har en YHS- eller Högskoleutbildning inom relevant område. Vi ser gärna att du tidigare arbetat i projekt och har viss erfarenhet av projektledning, det är dock inget krav. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är en riktig problemlösare och får saker slutförda. Du är driven och har lätt för att kommunicera med din omgivning, du har inga problem att jobba självständigt eller i grupp. Du är en engagerad och analytisk person som är duktig på att hitta kreativa lösningar samtidigt som du utför ditt arbete på ett strukturerat och effektivt sätt. Vidare ser vi att du är flexibel och prestigelös då arbetet ibland kan variera i svårighetsgrad.

 

Om tjänsten:

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering på anläggningen i Fjälkinge, utanför Kristianstad. Start omgående eller enligt överenskommelse.

 

I denna rekrytering samarbetar P Maskin Automation AB  med Standby Workteam. Vi arbetar med löpande urval och ber dig att söka så snart som möjligt. För mer information om tjänsten kontakta gärna Kristian Berglund, Standby Workteam på tel. 0709-605372.

 

 

Välkommen med din ansökan!