Karin Dahlin

Rekryteringskonsult

Karin rekryterar framförallt inom Ekonomi, Kundservice, Office, Sälj och Teknik. Hon är också ansvarig för våra externa medarbetare, fakturering, löner och övrig administration. Karin har 20 års erfarenhet från framförallt tillverkande industri i roller som chefs- och VD-assistent innan hon startade Standby 1992.

På lediga stunder lagar Karin gärna mat åt vänner och familj, särskilt mat från Italien och Frankrike, men också svensk husmanskost kan stå på menyn. Karin cyklar helst till jobbet och träningspassen på F & S kompenserar matintresset och håller kroppen och hjärnan i trim.

karin punkt dahlin [snabel] standbyworkteam.se

0733 – 76 39 88

Anneli Nilsson

Rekryteringskonsult

Annelis karriär spänner över Teknik, Produktutveckling, Logistik, Inköp, IT, Kundstjänst, Försäljning, HR och Säkerhetsarbete. Hon har en gedigen ledarerfarenhet från ett flertal positioner bla som divisionschef för 600 medarbetare i en global telekomkoncern. Med stor erfarenhet av ledning, personalansvar, rekrytering och kompetensväxling, i verksamheter med högt utvecklingstempo, brinner hon för att hjälpa företag i sökandet efter rätt kandidat!

På fritiden går hon gärna långa promenader med hunden i Malmös alla vackra parker och grönområden. Att laga mat med familj och vänner står också högt upp på listan över fritidsintressen. När det blir dags för ledighet packar hon nästan alltid väskan och söker äventyret. Nya platser, människor och kulturer berikar livet

anneli punkt nilsson [snabel] standbyworkteam.se

0708 – 77 28 16

Carla Berns

researcher

Carla är vår Researcher med järnkoll på hur man gräver fram de bästa tillgängliga kandidaterna. Till sin hjälp har hon en mängd verktyg, bla vår egenutvecklade databas fylld med kandidater som vi samlat under våra 25 år i branschen.
Carla har en framgångsrik karriär bakom sig som marknads-analytiker och affärsutvecklare. Hon har ett analytiskt sinne och lång erfarenhet av att arbeta med stora mängder data; något som gör henne särskilt lämplig som Researcher. Carla har också tidigare internationell erfarenhet från rekryterings- / bemanningsbranschen och kom till oss på Standby med värdefulla erfarenheter från denna tid.

Carla älskar idrott av alla slag och är på fritiden aktiv inom friidrotten i Lund där hennes döttrar tränar och hon själv ställer upp som funktionär och ledare. Hon tycker om att springa, läsa, sjunga, lösa gåtor och umgås med familj och vänner.

carla punkt berns [snabel] standbyworkteam.se

0766 – 35 14 64

Johan Dahlin

digital marknadsföring & sociala medier

Johan är vår digitala marknadsförare. Han har stenkoll på hur man exponerar ett jobb i de rätta yrkes- och branschgrupperna. Han är också vår research inom Teknik och IT. Johan har varit på Standby sedan 2006 och ansvarar för ICT, juridik, personaladministration samt delar av ekonomi. Johan har en examen i matematik, nationalekonomi och filosofi från King’s College London och University of Cambridge. Han har också delar av en civilingenjörsexamen från KTH.

Johan gillar naturupplevelser och tar sig gärna ut från Malmö på lediga stunder. När tiden medger gör han längre utflykter till fots eller med cykel och övernattar då helst under bar himmel. Efter jobbet blir det gärna ett gympapass på Friskis och Svettis.

johan punkt dahlin [snabel] standbyworkteam.se

0708 – 77 28 61

Johan Wall

Databaser, nätverk & sociala medier

Johan tillhör våra resurser inom databaser, nätverk och sociala medier. Tillsammans med Johan Dahlin utvecklar han våra exponeringskanaler och nätverk bla med hjälp av sociala medier. Johan är student och en hängiven naturvetare med intresse inom fysik och matematik.

När han inte studerar eller arbetar beger han sig gärna ut på en fisketur eller spelar spel med vänner.

040 – 23 24 90

Hans Dahlin

VD

Hans är både VD och Rekryteringskonsult. I rollen som Rekryterings-konsult ligger tyngdpunkten på Teknik och Logistik, områden som Hans har 20 års erfarenhet av från framförallt tillverkande industri. Där hade han en chefsposition innan han startade Standby 1992. Efter examen i ekonomi och redovisning i Amsterdam 1971 följde några år inom bemanningsbranschen som uthyrd ekonom. Detta var tydligen en positiv upplevelse eftersom passionen för bemanningsbranschen vaknade 1992 när privata arbetsförmedlingar blev tillåtna i Sverige.

På fritiden lockar Malmös närhet till havet eller kanske en fotbollsmatch på doftande naturgräs eller mera sällan utflykter till stugan i Småland eller kanalerna i Amsterdam. Tystnaden i de Småländska skogarna är ett bra sätt att stärka lugnet och säkerheten som behövs i en bransch där stora drakar slåss om herraväldet.

hans punkt dahlin [snabel] standbyworkteam.se

0708 – 73 74 81