Karin Dahlin

Rekryteringskonsult

Karin rekryterar framförallt inom Ekonomi, Kundservice, Office, Sälj och Teknik. Hon är också ansvarig för våra externa medarbetare, fakturering, löner och övrig administration. Karin arbetade under många år framförallt inom tillverkande industri i roller som lednings- och VD-assistent innan hon startade Standby 1992. 

På lediga stunder lagar Karin gärna mat åt vänner och familj, särskilt mat från Italien och Frankrike, men också svensk husmanskost kan stå på menyn. Karin cyklar helst till jobbet och träningspassen på F & S kompenserar matintresset och håller kroppen och hjärnan i trim.

karin punkt dahlin [snabel] standbyworkteam.se

0733 – 76 39 88

Kristian Berglund

Rekryteringskonsult

Kristian har snart 30 års erfarenhet av rekrytering och bemanning inom Standbys yrkesområden. Han tillhörde, precis som Standby, pionjärerna i branschen och tidigt nittiotal tog han ansvaret som regionchef på en större rekryteringsaktör och byggde upp regionen till att bli landets bästa. Han har en lång karriär bakom sig inom rekrytering, försäljning, försäljningsledning och ledarskap. Under flertalet år drev han också eget. En klassisk hantverkare inom rekrytering!

Sportentusiast och fd fotbollstränare på bla MFF och Lunds BK. Handboll är en annan passion. Det egna idrottsutövandet är nuförtiden begränsat till flitiga motionspass på Gerdahallen. Nyfiken och vetgirig och uppskattar också ett quizz som fritidsnöje.

kristian punkt berglund [snabel] standbyworkteam.se

0709 – 60 53 72

Lars Olsson

rekryteringskonsult

Få är så erfarna inom rekrytering och bemanning som Lars. I över 20 år har han på olika sätt varit aktiv inom branschen i Skåne – bla som regionchef, rekryterare, headhunter och HR-specialist. En av fjädrarna i hatten är att ha etablerat och byggt upp ett rekryteringskontor i Skåne. Lars har gedigen teknikförståelse och älskar att arbeta med Skånes alla fantastiska teknikbolag där han är en klippa på att hitta svåra kompetenser.

Vinföretagare, biodlare, fotbollstränare, jägare – få har så många strängar på lyran som Lars. När han inte tränar fotbollsdrömmar nere i Bunkeflo eller ser till sina biodlingar i Tygelsjö så provar han vin eller är ute och jagar utanför Hässleholm eller fiskar i Lappland. Lars energi och upptäckarlust tycks inte ha några gränser!

lars punkt olsson [snabel] standbyworkteam.se

0721 – 65 18 09

Carla Berns

researcher

Carla är vår Researcher med järnkoll på hur man gräver fram de bästa tillgängliga kandidaterna. Till sin hjälp har hon en mängd verktyg, bla vår egenutvecklade databas fylld med kandidater som vi samlat under våra 30 år i branschen.
Carla har en framgångsrik karriär bakom sig som marknads-analytiker och affärsutvecklare. Hon har ett analytiskt sinne och lång erfarenhet av att arbeta med stora mängder data; något som gör henne särskilt lämplig som Researcher. Carla har också tidigare internationell erfarenhet från rekryterings- / bemanningsbranschen och kom till oss på Standby med värdefulla erfarenheter från denna tid.

Carla älskar idrott av alla slag och är på fritiden aktiv inom friidrotten i Lund där hennes döttrar tränar och hon själv ställer upp som funktionär och ledare. Hon tycker om att springa, läsa, sjunga, lösa gåtor och umgås med familj och vänner.

carla punkt berns [snabel] standbyworkteam.se

0766 – 35 14 64

Johan Dahlin

search, digital marknadsföring & sociala medier

Johan är vår digitala marknadsförare och Teknik/IT-expert. Han har byggt flera av de system som Standby använder och han har stenkoll på hur man hittar kandidater och hur man exponerar ett jobb i de rätta yrkes- och branschgrupperna. Han är också vår research inom Teknik och IT. Johan har varit på Standby sedan 2006 och ansvarar för ICT, juridik, personaladministration samt delar av ekonomi. Johan har en spretig examen i matematik, nationalekonomi, ingenjörsvetenskap och filosofi från King’s College London, University of Cambridge samt KTH i Stockholm.

Johan gillar naturupplevelser och tar sig gärna ut från Malmö på lediga stunder. När tiden medger gör han längre utflykter till fots eller med cykel och övernattar då helst under bar himmel. Efter jobbet blir det gärna ett gympapass på Friskis och Svettis.

johan punkt dahlin [snabel] standbyworkteam.se

0708 – 77 28 61

Johan Wall

Databaser, nätverk & sociala medier

Johan tillhör våra resurser inom databaser, nätverk och sociala medier. Tillsammans med Johan Dahlin utvecklar han våra exponeringskanaler och nätverk bla med hjälp av sociala medier. Johan är student och en hängiven naturvetare med intresse inom fysik och matematik.

När han inte studerar eller arbetar beger han sig gärna ut på en fisketur eller spelar spel med vänner.

040 – 23 24 90

Hans Dahlin

VD

Hans är både VD och Rekryteringskonsult. I rollen som Rekryterings-konsult ligger tyngdpunkten på Teknik och Logistik, områden som Hans har 20 års erfarenhet av från framförallt tillverkande industri. Där hade han en chefsposition innan han startade Standby 1992. Efter examen i ekonomi och redovisning i Amsterdam följde några år inom bemanningsbranschen som uthyrd ekonom. Detta var tydligen en positiv upplevelse eftersom passionen för bemanningsbranschen vaknade 1992 när privata arbetsförmedlingar blev tillåtna i Sverige.

På fritiden lockar Malmös närhet till havet eller kanske en fotbollsmatch på doftande naturgräs eller mera sällan utflykter till stugan i Småland eller kanalerna i Amsterdam. Tystnaden i de Småländska skogarna är ett bra sätt att stärka lugnet och säkerheten som behövs i en bransch där stora drakar slåss om herraväldet.

hans punkt dahlin [snabel] standbyworkteam.se

0708 – 73 74 81