Underhållschef till Aviko Norden i Helsingborg


Aviko Norden är Skandinaviens ledande leverantör av potatis och rotfrukter – direkt från jorden eller förädlade med smak och finess. Med högsta produktkvalitet och säker hygienkontroll levereras råvarorna till storkök och dagligvaruhandel. Aviko Norden är ett samlingsnamn för leverantörerna och varumärkena 3N Produkter och Skal-mans Potatis i Helsingborg och Smålands Rotfrukter i Jönköping. Aviko Norden erbjuder kunder Sveriges bredaste sortiment av potatis, lök och rotfrukter. Samarbete är etablerat med ledande odlare och leverantörer från främst Sydsverige och Danmark. Aviko Norden ingår i den holländska koncernen Aviko (en av världens ledande potatisförädlare), grundad år 1962. Aviko Norden har ca 90 anställda och omsätter ca SEK 450 miljoner. Koncernen Aviko BV har idag 2000 anställda och omsätter € 830 miljoner. 

Läs mer på: http://www.avikonorden.se/ 


Aviko Norden i Helsingborg förstärker organisationen med en Underhållschef 

Har du ledarerfarenhet och bred teknisk bakgrund? Är du redo att skapa struktur och utveckla underhållsverksamheten ihop med teknikerteamet och produktionsverksamheten? Då kanske detta är jobbet för dig! 

Du kommer att ansvara för utvecklingen av både förebyggande och akut underhåll. Du har personal- och resultatansvar och som Underhållschef kommer du att rapportera till Fabrikschefen. En bra dialog och samverkan med produktionsverksamheten är en framgångsfaktor och i företaget sätts värderingarna: Delaktighet, Respekt, Ansvar och Glädje högt upp på agendan. 

Just nu pågår en utbyggnad av verksamheten och som Underhållschef blir du en del av ett framgångsrikt företag där innovation och hög servicegrad förenklar och skapar mervärde för kunderna. 

DIN PROFIL 

Du har tidigare erfarenhet av resultat- och personalansvar och ett brett tekniskt kunnande. 

Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift och har goda kunskaper i MS Office. Du har kunskap om underhållsprogram och om du kan Dirigent är det meriterande. Det är också meriterande om du arbetat inom livsmedelsindustrin. 

Som person är du strukturerad och gillar ordning och reda. Du är flexibel, gillar att jobba i högt tempo och kan hantera stress. Du har stor social förmåga och tycker att dialog och samverkan med övriga enheter är både roligt och utvecklande. Att coacha och utveckla din personal tycker du är stimulerande och att ta fullt ansvar för verksamhetens resultat är viktigt för dig. 

I denna rekrytering samarbetar Aviko Norden med Standby Workteam. Vi rekryterar löpande och du är välkommen att sända in din ansökan snarast via länken nedan. För mer information om tjänsten kontakta gärna Anneli Nilsson, Standby Workteam, tel 0708-772816. 

Välkommen med din ansökan!