Redovisningsekonom Lunds kommun

 

Söker du en varierande och ansvarsfull roll på en mindre arbetsplats med öppet klimat, korta beslutsvägar och hög trivsel? Då kan detta vara en tjänst för dig!

En av våra kunder i östra delen av Lunds kommun växer och ska utöka teamet med en redovisningsekonom som också har hand om löner.

Som redovisningsekonom är din roll bred och du kommer att ha totalansvaret för dina egna kunder med allt från ax till limpa. I dina arbetsuppgifter ingår kund och leverantörsreskontra, löpande bokföring, moms-och skattedeklarationer, bokslut och löner.

 

Kvalificationer

Vi söker dig som är gymnasieekonom eller har eftergymnasial utbildning inom ekonomi samt några års erfarenhet av redovisningsarbete och löner. Du är självgående i rollen som redovisningsekonom och bekväm med att själv planera din tid på effektivaste sätt. Vidare är du van vid affärs- och rapporteringssystem samt Excel. Du behärskar svenska såväl i tal- som i skrift.

 

Vem söker vi?

Du är positiv, nyfiken och serviceinriktad och är van att kavla upp ärmarna och hugga i där det behövs. Du är ansvarstagande och noggrann och för att trivas i rollen har du en stor portion tålamod och prestigelöshet.

Tjänsten är en uthyrning på heltid med möjlighet till tillsvidareanställning.

Vi rekryterar löpande och du är välkommen med din ansökan snarast via länken. För mer information om tjänsten kontakta gärna Karin Dahlin, Standby Workteam, tel 0733 763 988.