Ekonomiassistent – omgående

 

Till en stor fastighetsaktör i Norden, med placering i Helsingborg, söker vi en ekonomiassistent. Du erbjuds en spännande och utvecklande roll i en miljö där du har möjlighet att göra skillnad. Företaget drivs av intern utveckling och för den som har ambition och vilja ser man detta som en start på ett långt samarbete. För rätt person innebär tjänsten som ekonomiassistent ett roligt och utmanande arbete i ett kraftigt expanderande företag med goda utvecklingsmöjligheter.

Du kommer att ingå i ett team och har ett nära samarbete med redovisningsekonomen.


Dina arbetsuppgifter är bland annat:

  • Löpande bokföring
  • Kund- och leverantörsreskontra
  • Betalningar och avstämningar
  • Fakturering
  • Löner
  • Behjälplig vid bokslut

 

Din Profil

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning i ekonomi eller motsvarande och erfarenhet av liknande arbete gärna inom fastigheter. Goda kunskaper i Excel samt gärna erfarenhet av affärssystemet Axapta. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Som person är du strukturerad och noggrann. Du är analytisk och har ett gott sinne för siffror och detaljer samt en förmåga att se helheten. Du är självgående och kan planera och organisera ditt arbete i god tid.  

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Helsingborg.

Vi rekryterar löpande och du är välkommen att skicka in din ansökan omgående. För mer information om tjänsten kontakta gärna Karin Dahlin, Standby Workteam, på 0733-763988.

 

Välkommen med din ansökan