Med snart 30 år i branschen är vi en av Skånes mest erfarna aktörer inom rekrytering och uthyrning. Vi är en etablerad specialist med gedigen kunskap om regionens arbetsmarknad och näringsliv och vi utmanar de stora med vår erfarenhet och vårt engagemang. Vi arbetar med chefer och specialister på alla nivåer inom Teknik, Logistik, Sälj, Ekonomi och Office. Vi är verksamma i Skåne och Köpenhamnsområdet och har kontor på Gustav Adolfs torg i Malmö.

 

 

Redovisningsekonom fastigheter till Helsingborg – omgående

 

 

Till en stor fastighetsaktör i Norden, med placering i Helsingborg, söker vi en redovisningsekonom med erfarenhet av fastigheter.  Du erbjuds en spännande och utvecklande roll i en miljö där du har möjlighet att göra skillnad. Företaget drivs av intern utveckling och för den som har ambition och vilja ser man detta som en start på ett långt samarbete. För rätt person innebär tjänsten som redovisningsekonom ett roligt och utmanande arbete i ett kraftigt expanderande företag med goda utvecklingsmöjligheter.

Du kommer att ingå i ett team med ekonomichef, redovisningsekonomer och ekonomiassistent.

 

I dina ansvarsområden ingår bland annat

  • Löpande bokföring
  • Kund- och leverantörsreskontra
  • Betalning och avstämning av samtliga banktransaktioner
  • Månads-, kvartals- och årsbokslut samt upprätta årsredovisning vid slutet av varje räkenskapsår
  • Ta fram rapporter, analyser och prognoser (resultaträkningar, balansräkningar, likviditet, marginal samt ad-hoc rapportering)
  • Upprättande utav deklarationer (moms, arbetsgivaravgifter, inkomstdeklaration), samt rapporteringar till SCB och andra myndigheter
  • I ekonomiska ärenden sköta kontakten med externa parter så som bank, revisionsbyrå, kommuner och övriga leverantörer

 

Din Profil

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning i ekonomi och minst 2 – 3 års erfarenhet av att arbeta med kvalificerad redovisning, gärna inom fastigheter. Goda kunskaper i Excel samt gärna erfarenhet av affärssystemet Axapta. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Som person är du strukturerad, noggrann och prestigelös. Du är kommunikativ och har en god pedagogisk förmåga och kan redogöra och förklara ekonomiska samband och delar gärna med dig av din kunskap. Du är analytisk och har ett gott sinne för siffror och detaljer samt en förmåga att se helheten. Du är självgående och kan planera och organisera ditt arbete i god tid.  

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Helsingborg.

 

Vi rekryterar löpande och du är välkommen att skicka in din ansökan omgående. För mer information om tjänsten kontakta gärna Karin Dahlin, Standby Workteam, på 0733-763988.

 

 

Välkommen med din ansökan!