Brafab är en av Nordens största distributörer av trädgårdsmöbler och har ett utbud för alla utemiljöer, smaker och trender. Vi strävar efter att ligga längst fram inom produktutveckling, kvalité och design för utemöbler och företagskulturen är präglad av en kreativ entreprenörsanda som inser värdet i att kunna massproducera, importera och växa. Brafab ligger i Hishult på gränsen mellan Skåne och Halland och omsätter närmre 400 MSEK. För mer information gå gärna in på www.brafab.se

 

TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

 

 

Business Controller till Brafab i Hishult

Vill du arbeta i ett framgångsrikt exportbolag med rötterna i halländska Hishult? Vill du arbeta med produkter som har en lång tradition av svensk design och i ett bolag som tillverkar vackra möbler och inredningar? Vi letar efter dig som har god förståelse för affärer och redovisning och vill vara en drivande kraft för effektivisering och förbättring. Kan det vara du? Du erbjuds en kvalificerad och varierande tjänst och ingår i ekonomiavdelningen som består av 6 personer. Du rapporterar till bolagets CFO.


Dina främsta arbetsuppgifter:

  • Säkerställa kvalitet och punktlighet på den interna styrningen och den ekonomiska rapporteringen
  • Budgetarbete, prognoser och annan finansiell rapportering
  • Förse organisationen med beslutsunderlag inom produkt, kund och leverantörsstatistik
  • Bidra till att vidareutveckla ekonomistyrningen och rapporteringsprocesserna

Dina kvalifikationer

Du har relevant universitet/högskoleutbildning samt erfarenhet från en liknande tjänst (redovisning, controlling), gärna från ett producerande företag. Mycket goda kunskaper i Excel är ett krav. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. Goda färdigheter i affärssystem. Valutakunskap är ett stort plus.

 

Vem är du?

Du är ansvarstagande och resultatinriktad och drivs av att förbättra och effektivisera processer. Du är nytänkande med en pedagogisk ådra och god kommunikationsförmåga. Du är en välstrukturerad analytiker som är prestigelös och gillar att jobba i team men du trivs också med uppgifter att lösa på egen hand. Du trivs i en föränderlig växande organisation.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde efter överenskommelse och placering i Hishult.

 

Kontakt och ansökan

I denna rekrytering samarbetar Brafab med Standby Workteam. Vi rekryterar löpande och du är välkommen med din ansökan snarast via länken nedan. För mer information om tjänsten kontakta gärna Karin Dahlin på 0733 763 988.

Välkommen med din ansökan!