KNAPP AB is a part of the Austrian group KNAPP AG. In Sweden, we have about 130 employees and a turnover of approximately SEK 400 million. The Group has about 5 500 employees and a turnover of approximately SEK 12 billion. We are a leading supplier of state-of-the art solutions for automated intralogistics, with scalable solutions used by multinational corporations as well as local companies that need to excel in their logistical capabilities. KNAPP AB is responsible for the Nordic market, but our installations, products and activities are in many cases deployed globally. Welcome to learn more about us at www.knapp.com and www.knapp.se

 

 

Projektledare till KNAPP AB i Åstorp

 

KNAPP AB ingår i en koncern som arbetar med världsledande teknik inom intralogistiska flöden.

Företaget är inne i en expansiv fas och behöver utöka sitt team med en erfaren projektledare. Du kommer att vara en del av projektkontoret som består av 6 personer. På KNAPP AB får du möjlighet att utvecklas och verka i en pragmatisk och entreprenöriell kultur som präglas av en stark vi-känsla.

 

Är du en handlingskraftig ledare med strukturerat arbetssätt som gör att du har stenkoll på alla dina projekt? Har du ett stort intresse för teknik samtidigt som du trivs i händelsernas centrum med många kontakter utåt? Då letar vi efter dig!

 

Som Projektledare kommer du att ansvara för att:

  • Projekt implementeras i tid och till den kostnad som är budgeterad genom att identifiera, planera, prioritera, koordinera, hantera, följa upp och rapportera framsteg av projektens aktiviteter och risker
  • Leda och motivera projektteamet som består av tekniker och specialister inom mekanik, el, PLC-programmering
  • Hantera all kommunikation mot externa och interna intressenter
  • Identifiera och initiera förbättringar till KNAPPs befintliga processer

 

Din bakgrund och erfarenhet

Vi söker dig som är utbildad civil- eller högskoleingenjör och som har minst 5 års dokumenterad erfarenhet som projektledare, gärna från tillverkande eller teknisk industri. Du har genomgått en projektledningsutbildning och är du PMI/IPMA certifierad är det meriterande. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat och har goda kunskaper i MS Project, MS Office och affärssystem.


Vem är du?

Din sociala förmåga och drivkraft är av stor vikt för att bli framgångsrik i befattningen. Du är en lösningsorienterad och målfokuserad ledare som tar initiativ och styr dina projekt med hjälp av struktur, öppen kommunikation och en ödmjuk attityd.

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering på kontoret i Åstorp.

 

I denna rekrytering samarbetar KNAPP AB med Standby Workteam. Vi tillämpar löpande urval och du är välkommen att sända in din ansökan snarast via länken nedan. För mer information om tjänsten kontakta gärna Kristian Berglund på tel. 0709-605372.

 

 

Välkommen med din ansökan!