Med snart 30 år i branschen är vi en av Skånes mest erfarna aktörer inom rekrytering och uthyrning. Vi är en etablerad specialist med gedigen kunskap om regionens arbetsmarknad och näringsliv och vi utmanar de stora med vår erfarenhet och vårt engagemang. Vi arbetar med chefer och specialister på alla nivåer inom Teknik, Logistik, Sälj, Ekonomi och Office. Vi är verksamma i Skåne och Köpenhamnsområdet och har kontor på Gustav Adolfs torg i Malmö.

 

 

Till en av våra kunder – ett producerande företag söder om Kristianstad – letar vi nu efter en

 

Interim Operativ Fabrikschef 

 

 

Dina främsta arbetsuppgifter består av att

  • Ansvara för att enheten är en välfungerande verksamhet
  • Ordna teknik och produktion efter bästa förutsättningar utifrån effektivitet och förbättringar
  • Vara en närvarande ledare med fokus på värderingar och utveckling av verksamhet och medarbetare
  • Coachning och uppföljning

 

Dina kvalifikationer

Du har teknisk utbildning samt minst 10 års arbetslivserfarenhet inom tillverkande industri. Du har gedigen erfarenhet av ledarskap och tekniska projekt och gillar att jobba efter processer.  Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

 

Vem är du?

Du är trygg i dig själv och en god ledare och lagspelare som är lyhörd och kan få ihop teamet. Du är proaktiv och tycker om att arbeta med förbättringar. Du är strukturerad och noggrann med god kommunikationsförmåga och hög integritet. Du löser problem snabbt och kreativt med hög kvalitet och har lätt för att prioritera.  

 

Om tjänsten

Tjänsten är ett interimsuppdrag på heltid med möjlighet till tillsvidareanställning. Tillträde så fort som möjligt.

 

Vi arbetar med löpande urval och du är välkommen med din ansökan omgående. För mer information om tjänsten kontakta gärna Karin Dahlin, Standby Workteam, tel. 0733 763 988.

 

 

 

Välkommen med din ansökan!