Med snart 30 år i branschen är vi en av Skånes mest erfarna aktörer inom rekrytering och uthyrning. Vi är en etablerad specialist med gedigen kunskap om regionens arbetsmarknad och näringsliv och vi utmanar de stora med vår erfarenhet och vårt engagemang. Vi arbetar med chefer och specialister på alla nivåer inom Teknik, Logistik, Sälj, Ekonomi och Office. Vi är verksamma i Skåne och Köpenhamnsområdet och har kontor på Gustav Adolfs torg i Malmö.

 

Till en av våra kunder – en intressant aktör i VVS-branschen söker vi


Platschef / VD med gedigen VVS-kunskap till mindre koncern med placering i Skåne

 

 

Du kommer att ansvara för ett mindre bolag i en liten framgångsrik koncern som växer och har framtidsplaner. Du blir en nyckelperson i koncernen där du, eventuellt som delägare, tillsammans med dina partners och medarbetare utvecklar bolaget vidare. Du erbjuds en spännande och utvecklande roll med stora förtjänstmöjligheter.

 

Din profil

Vi söker dig med gedigen erfarenhet inom VVS-branschen. Du är kanske redan ledare/chef i någon form men vi söker även dig som ännu inte har den erfarenheten men som gärna ser det som nästa steg och vill utvecklas i den riktningen. Du måste ha gedigen erfarenhet av VVS-lösningar och du bör också ha upparbetade kundkontakter inom detta område.

Vi tror att du har en utbildningsbakgrund från universitet, högskola eller någon form av yrkesutbildning inom VVS samt mångårig erfarenhet i branschen. Som person är du lugn och systematisk, kommunikativ och trivs i dialogen/mötet med kunden.

 

Denna tjänst erbjuder goda förtjänstmöjligheter samt möjlighet till delägarskap.

 

Är du intresserad och vill veta mer? Välkommen att kontakta Kristian Berglund på 0709-605 372 eller via mejl, kristian.berglund@standbyworkteam.se

 

Välkommen med din ansökan!