METOP AB startades 1987 och tillverkar kvalitetskontrollutrustningar för metallförpackningar (burkar).  Vi är världsledande inom vår bransch och levererar till nöjda kunder i 90 länder: burktillverkare, bryggerier och livsmedelstillverkare. Bland våra kunder finner du Coca Cola, Carlsberg, Heineken, Nestlé såväl små bryggerier som Lofoten Pils eller Två feta Grisar. Företaget har idag 10 anställda och omsätter ca. 20 miljoner. Omsättningen har ökat successivt i flera år och expansionen fortsätter. Läs mera: https://www.metop.se/

 

Företaget expanderar och behöver förstärka sitt team med en

Resande Service- och Supporttekniker

med placering i Malmö

 

Har du ett genuint intresse för teknik och vill gärna utvecklas i ett internationellt företag med stadig tillväxt? Vill du ha ett stimulerande arbete i en liten men kaxig organisation som levererar egenutvecklade världsledande produkter och tjänar pengar? Du blir en del av ett företag där 95% av kunderna finns utanför Sverige. Allt sker i Malmö, såväl utveckling av mjukvara och mekanik som tillverkning, montering, slutprovning och leverans. Vårt produktsortiment består av röntgenutrustning, automatiska mikroskop, vision- och mekaniska system. Låter det spännande? Då kanske detta är jobbet för dig!

 

Om rollen

Du kommer först lära dig samtliga METOPS system, produkter och arbetssätt genom att gå med i produktionen samt sköta support via mejl/telefon. Efter detta kommer du även bli upplärd på fältet för att så småningom kunna jobba självständigt i din roll som servicetekniker. På sikt kommer du att jobba ca. 50% med att serva kunder ute på fältet och 50% med support inne på kontoret. Resandet kan uppgå till ca 100 dagar per år där man är ute i ca en vecka i taget (undantagsvis två). Arbetet innefattar (fin)mekanik, elektronik och el. Du kommer att arbeta i ett arbetslag tillsammans med 2 kollegor som jobbar i liknande roller.

 

Din bakgrund

Krav:

  • Gymnasiekompetens med teknisk inriktning
  • Några års praktisk erfarenhet av tekniskt arbete, till exempel som servicetekniker, resemontör eller liknande.
  • Flytande svenska och engelska i både tal och skrift. Engelska motsvarande nivå C1 eller bättre. Du skall kunna föra både en teknisk och en affärsmässig konversation.
  • God datorvana och kunskaper i Office-paketet, grundläggande IT kunskap (nätverk, Windows m.m.)
  • B-Körkort

Meriterande:

  • Övriga språk (spanska, franska, tyska eller annat)
  • Erfarenhet av felsökning
  • El-schemaläsning
  • Erfarenhet från livsmedels- eller förpackningsindustrin
  • Erfarenhet från kundtjänst eller supportverksamhet

 

Vem är du?

Du är noggrann, strukturerad och gillar ordning och reda. Du har ett utpräglat sinne för kvalitet och lämnar inget år slumpen. Du är självständig och tar egna initiativ. Du är en lagspelare men löser lika gärna uppgifter på egen hand. Du sprider glädje och entusiasm i teamet och är en lojal medarbetare. Du är lättlärd och ser fram emot att ge företagets kunder världsledande produkter och bästa service.

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Malmö. Arbetet är förlagt på dagtid, med start omgående.

 

I denna rekrytering samarbetar METOP med Standby Workteam. Vi tillämpar löpande urval och du är välkommen att sända in din ansökan snarast via länken nedan. För mer information om tjänsten kontakta Kristian Berglund, Standby Workteam, tel. 0709-605372.

 

Välkommen med din ansökan!