Teddykompaniet i Båstad AB designar, producerar och säljer mjukisdjur och babyprodukter till detaljhandeln i hela Europa och även andra delar av världen. Dessutom distribuerar företaget andra barnprodukter och licensprodukter, t ex barnböcker till svensk fackhandel. Huvudkontoret i Båstad har 15 anställda och 85% av försäljningen sker i Skandinavien. I Europa och andra delar av världen säljs Teddykompaniets produkter via distributörer. Bolaget omsätter idag ca 100 MSEK. Teddykompaniet har även ett systerbolag: Kids House i Båstad, som består av en leksaksbutik där man även driver en outletbutik för Teddykompaniet. Sedan ett par år tillbaka samarbetar Teddykompaniet med Stiftelsen för Astrid Lindgrens Barnsjukhus som verkar för att miljön inom sjukhuset ska underlätta barnens vistelse och påskynda deras tillfrisknande. Läs gärna mer på https://www.teddykompaniet.se/

 

 

Teddykompaniet i Båstad vill förstärka sitt team med en

 

Ekonomi- och administrationskoordinator

 

 

Vill du jobba på ett marknadsledande företag som gör små människor glada? Är du en klippa inom ekonomi och administration samt vill växa med företaget? Då kan detta bli din nästa utmaning! Du kommer att jobba ca 60% med ekonomi och 40% med administrativa uppgifter.

 

I dina ansvarsområden ingår bl a:

  • Kundfakturering
  • Krediteringar
  • In- och utbetalningar samt betalningspåminnelser
  • Kundbonus
  • Behjälplig vid löner
  • Kundservice
  • Övrig administration

 

Din bakgrund

Du är gymnasieekonom eller motsvarande och har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Goda kunskaper i MS Office och gärna erfarenhet av att jobba i Visma Lön.

Du är noggrann och strukturerad och van att jobba självständigt men är samtidigt en lagspelare. Du är flexibel och gillar en roll med bredd och omväxling. Du är en klippa som har koll på det mesta som händer på kontoret.

 

Om tjänsten

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Båstad.

I denna rekrytering samarbetar Teddykompaniet med Standby Workteam. Vi tillämpar löpande urval och intervjuer och ber dig att skicka in din ansökan omgående. För mer information om tjänsten kontakta gärna Lars Olsson på 0721 651 809 eller Karin Dahlin på 0733 763 988.

 

 

Välkommen med din ansökan!