Zumtobel Group är ett etablerat och välrenommerat globalt företag som arbetar med professionell inomhus- och utomhusbelysning. Vårt mål är att ge ökad livskvalitet genom att tillhandahålla belysning av hög kvalitet och energieffektivitet. Zumtobel Group har i Norden försäljningsorganisationer i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vi säljer även till Island och Baltikum. Huvudkontoret för Norden finns i Malmö. Läs mer på www.zumtobelgroup.com

 

 
Till Zumtobels kontor i Hyllie söker vi OMGÅENDE

 

Ekonomi- och Administrationskoordinator

 

Är du ekonom med erfarenhet från leverantörsreskontra eller ekonomiavdelning? Brinner du för service och kan hoppa in på ett uppdrag från och med måndagen 2 maj? Då ska du läsa vidare!

 

Vi söker dig med följande erfarenhet

  • Leverantörsreskontra för större företag
  • Skanning och bokföring leverantörs-fakturor
  • Kontering
  • Momsrapportering
  • Övriga administrativa uppgifter (som posthantering, resebokning, uppdatering av intranätet)

 

Din bakgrund

Du har ekonomiskt gymnasium eller motsvarande samt några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Goda kunskaper om redovisningsregler, representationsregler etc. Du har erfarenhet av att jobba med scanning-system för leverantörsreskontra, erfarenhet av SAP är meriterande. Dina kunskaper i svenska och engelska är mycket goda i både tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är noggrann och strukturerad och gillar siffror. Du är en serviceminded fixare som trivs med uppgifter att lösa på egen hand men gillar också att jobba i team.

 

Om tjänsten

Tjänsten är en projektanställning på 3-4 månader på heltid med placering i Malmö. Tillträde måndagen 2 maj.

I denna uthyrning samarbetar Zumtobel Group med Standby Workteam. Vi tillämpar löpande urval och ber dig därför att skicka in din ansökan snarast. För mer information kontakta gärna Karin Dahlin, 0733 763 988.

 

Varmt välkommen med din ansökan!