Beulco Armatur AB erbjuder VVS-marknaden i Sverige ett brett program av produkter och innovativa systemlösningar av hög kvalitet. Detta möjliggörs av bolagets tekniska kompetens och långa erfarenhet. Beulcos huvudkontor och lager finns i Helsingborg och företaget omsätter ca 160 miljoner och är 35 anställda. Beulco Armatur ingår i gruppen Beulco Holding som totalt omsätter ca 260 miljoner och är 70 anställda. För mer information besök gärna www.beulcoarmatur.se

 

 

För företagets fortsatta utveckling söker vi nu en:

Produktchef med personalansvar

 

 

Som produktchef på Beulco Armatur har du ansvar för alla företagets produktområden. Du arbetar både strategiskt och operativt. Till din hjälp har du ett team av medarbetare i olika roller. Du har huvudansvar för att driva och utveckla produkter och tjänster. Du ansvarar också för huvudkontakten med leverantörer på teknisk nivå. Leverantörerna finns i huvudsak i Europa. Du kommer även få en aktiv roll i produktarbetet och vara teknisk sakkunnig i såväl material samt lagar, krav och normer. Du ingår i ledningsgruppen och rapporterar till VD.

 

Du kommer bland annat att:

  • Ha personalansvar för alla funktioner på produktavdelningen
  • Arbeta med förbättringsarbete
  • Bevaka och delta i branschorganisationer som t ex Säker Vatten
  • Leda, organisera och vara delaktig i produktavdelningens dagliga arbete

 

Vi söker dig som har en relevant teknisk utbildning och kvalificerad yrkeserfarenhet av VVS-branschen eller närliggande områden som industri, installations eller konsultledet. Du navigerar lätt i olika IT miljöer. Du måste ha ett kommersiellt intresse eftersom du får en viktig roll när det gäller att skapa nya affärsmöjligheter. Det är nödvändigt att du har goda kunskaper i engelska i både tal och skrift.

Som person är du ambitiös, resultatinriktad, strukturerad och kan arbeta både självständigt och i ett team. Du är nyfiken på teknik, miljö och hållbarhetsfrågor. Du brinner för ditt arbete och delar företagets gemensamma värderingar, Arbetsglädje – Koll på läget –Samarbete – Utveckling.

 

Din arbetsplats är på huvudkontoret i Helsingborg.

 

I denna rekrytering samarbetar Beulco Armatur med Standby Workteam. Vi arbetar med löpande urval och du är välkommen med din ansökan snarast. För mer information om tjänsten kontakta gärna Kristian Berglund på 0709 605 372 (semester v29-31) eller Carla Berns på 0766-351464.

 

 

Välkommen med din ansökan!