Med snart 30 år i branschen är vi en av Skånes mest erfarna aktörer inom rekrytering och uthyrning. Vi är en etablerad specialist med gedigen kunskap om regionens arbetsmarknad och näringsliv och vi utmanar de stora med vår erfarenhet och vårt engagemang. Vi arbetar med chefer och specialister på alla nivåer inom Teknik, Logistik, Sälj, Ekonomi och Office. Vi är verksamma i Skåne och Köpenhamnsområdet och har kontor på Gustav Adolfs torg i Malmö.

 

 

Vår uppdragsgivare är ett bolag som hjälper sina kunder med produktionsförbättringar. Då företaget växer letar de nu efter en

 

Servicetekniker till Malmö

 

 

Vi söker dig som trivs med både teknik och mötet med människor. För att lyckas med jobbet har du en teknisk utbildning och ett intresse för att lösa tekniska problem. Det är meriterande om du har kompetens inom el-och automation. Vi ser gärna att du har erfarenhet från produktionsmaskiner. Du trivs med att arbeta självständigt vilket kräver att du planerar din dag och tar egna initiativ. Som person är du kommunikativ, tycker om att träffa människor och att samarbeta med kollegor och kunder. En del av arbetet innebär felsökning, därför är det viktigt att du är systematisk och noggrann i ditt arbetssätt.

Som servicetekniker blir du en del av ett kompetent team som tillsammans planerar och utför servicesupport på kunders maskiner och anläggningar. Du tar ansvar för hela kedjan från första kundkontakt, felsökning och offert till att genomföra förändringarna.

 

Kvalifikationer / krav

  • Goda kunskaper inom mekanik, el och automation
  • Gärna arbetslivserfarenhet inom maskinservice
  • Teknisk gymnasieutbildning är ett krav och det är meriterande om du har ytterligare någon utbildning
  • Goda kunskaper i MS Office
  • Flytande svenska och goda kunskaper i engelska
  • Körkort

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Malmö.

 

Vi arbetar med löpande urval och du är välkommen att sända in din ansökan snarast via länken. För mer information om tjänsten kontakta gärna Kristian Berglund på 0709-605372.

 

 

Välkommen med din ansökan!